Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΗΚ..

 

Σκληρή απάντηση του Πανελλήνιου Σημητικού Κινήματος (ανθυποκατασκεύασμα του Εφιάλτη) στον Τσίπρα: Ξύσατε τον πάτο του βαρελιού με προσκλητήριο μέχρι και στους ψηφοφόρους του Κασιδιάρη... Τι λέω εγώ; Πως έκανε η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο.. 

...

 


 

Για πρωταθλητές του θράσους κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, εξαπολύοντας δριμεία επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΛέξη Τσίπρα. 

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον των κομμάτων της κεντροαριστεράς ο Αλέξης Τσίπρας, επιρρίπτοντας σε αυτά ευθύνες για την εκλογική αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ και τον θρίαμβο της ΝΔ. 

 Με μια σκληρή ανακοίνωση, η Χαριλάου Τρικούπη έκανε λόγο για πρωταθλητές του θράσους, λέγοντας ότι ο πολιτικός κατήφορος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι ανάλογος με τον εκλογικό του κατήφορο. 

"Ξύσατε τον πάτο του βαρελιού πάνω στην αγωνία της πολιτικής σας επιβίωσης, φτάνοντας στο σημείο να αγκαλιάσετε τα στελέχη του Πάνου Καμμένου, να ξεπλύνετε την κυβέρνηση της χρεοκοπίας του Κώστα Καραμανλή εντάσσοντας στα ψηφοδέλτια τον Ευάγγελο Αντώναρο και απευθύνοντας προσκλητήριο μέχρι και στους ψηφοφόρους του Κασιδιάρη και των δολοφόνων του Παύλου Φύσσα αποκαλύπτοντας γιατί δεν ψηφίσατε την τροπολογία, που απαγόρευε σε μια νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση να συμμετέχει στο δημοκρατικό μας πολίτευμα" σημειώνουν μεταξύ άλλων οι σφετεριστές ενός ιστορικού τίτλου της πολιτικής ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: