Τρίτη 23 Μαΐου 2023

ΠΗΓΕ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΑΠΗΛΘΕ

 Στον Τσίπρα η αναφορά που κατά την συνταγματική υποχρέωση προσήλθε στην πασαρέλα του προεδρικού και είδε την ανεκδιήγητη δικαστη των αντιλαϊκών αποφάσεων, αλλά δεν παρέλαβε καν την εντολή..Να την κάνει τι.. Δεν πρόκειται περί στέψης καλλιστείων.. Αλλά περί εκλογικής εκσπερμάτωσης του όχλου..

......

 


Στο προεδρικό Μέγαρο έφτασε σήμερα το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας για να συναντηθεί με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία τον κάλεσε για να του αναθέσει τη δεύτερη διερευνητική εντολή βάσει του Συντάγματος. 

Ωστόσο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ούτε καν την παρέλαβε καθώς λόγω και της ευρείας ήττας του κόμματός του στις εθνικές εκλογές κατέρρευσε ο στόχος για προοδευτική κυβέρνηση «μακράς πνοής» με το ΠΑΣΟΚ, ενώ το κερδισμένο εκλογικά ΚΚΕ έχει απορρίψει προ πολλού το ενδεχόμενο συνεργασίας.  «Δεν προκύπτουν οι συσχετισμοί για να υπάρξει κυβέρνηση. 

Ανταποκρίθηκα στην θεσμική μου υποχρέωση να έρθω και να σας πω ότι δεν θα παραλάβω την διερευνητική εντολή» είπε στην ΠτΔ ο κ. Τσίπρας. Θα ακολουθήσει η τρίτη διερευνητική εντολή στον Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος επίσης δεν θα την αξιοποιήσει για να εξετάσει το ενδεχόμενο κυβέρνησης σχηματισμού, με αποτέλεσμα να ανοίξει ο δρόμος για υπηρεσιακή κυβέρνηση και ύστερα τις δεύτερες εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: