Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

ΟΛΜΕ: ΟΡΓΗ ΚΑΤΑ ΨΑΡΙΑΝΟΥ

 Όχι αδέλφια .. Συγκρατηθείτε..Είναι ηδονή αριστοκρατικής αισθητικής να σε βρίζει ένας μεθύστακας ηλίθιος.. 

.........

 


Οργή στην εκπαιδευτική κοινότητα από τις δηλώσεις του υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ, Γρηγόρη Ψαριανού, ο οποίος την Τρίτη εξαπέλυσε «πυρά» κατά των καθηγητών, μέσω social media, με αφορμή την κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων. 

ΣΥΡΙΖΑ για Ψαριανό: 

Συμφωνεί ο κ. Μητσοτάκης ότι οι καθηγητές είναι «αλήτες, καθάρματα και μαφιόζοι» όπως λέει ο μετακλητός του; 

 «Η απαράδεκτη συμπεριφορά του δεν θα γίνει ανεκτή», σημειώνει σε νέα ανακοίνωσή της η ΟΛΜΕ, τονίζοντας ότι θα κινηθεί νομικά κατά του Ψαριανού. 

«Η ΟΛΜΕ έχει ήδη δώσει εντολή στη νομική της σύμβουλο να προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες», επισημαίνει η Ομοσπονδία, καλώντας τη ΝΔ να πάρει θέση για τις δηλώσεις του υποψηφίου βουλευτή και να απαντήσει εάν συμφωνεί με αυτές. 

 «Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Ψαριανός καταφέρεται εναντίον των εκπαιδευτικών και του λειτουργήματός τους. 

Εχθές, μετά την πρωτοφανή κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων, εξέφρασε για άλλη μία φορά το μένος του για τους/τις εκπαιδευτικούς και την ΟΛΜΕ, χαρακτηρίζοντάς τους με χυδαίες ύβρεις. 

Η απαράδεκτη συμπεριφορά του δεν θα γίνει ανεκτή.. 

Η ΟΛΜΕ έχει ήδη δώσει εντολή στη νομική της σύμβουλο να προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες. Αναρωτιόμαστε αν η ΝΔ, με την οποία ο κ. Ψαριανός είναι υποψήφιος βουλευτής, συμφωνεί με τις δηλώσεις αυτές και αναμένουμε την αντίδρασή της», αναφέρει χαρακτηριστικά η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: