Τρίτη 18 Απριλίου 2023

ΜΕΤΑΧΡΟΝΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ..ΒΙΑΣΜΟΙ!!!

 ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ

 ..

Αφορμής δοθείσης του Γεωργούλη που κατά τας Βελγικάς ..γραφάς και αρχάς-- ξυλοκόπησε τη δικηγόρο σύντροφό του η μνήμη της οποίας επανήλθε μετά τρία έτη και ω της συμπτώσεως, (!) μόλις προ των εθνικών μας εκλογών, να ιστορήσω μια υπόθεση που συνέβη στην Ρόδο και ευτυχώς εκδικάστηκε από φίλο -- αμέμπτου ηθικής και υψιπετούς γνώσης του ποινικού—δικαστή. 

 


Ο φοιτητής έλληνας δράστης ενός κατά τη κατηγορία διπλού βιασμού καταδικάστηκε πρωτοδίκως σε 10 (ολογράφως ναι δέκα) ετών κάθειρξη!! 

Για καλή του τύχη στο εφετείο προήδρευε ο φίλος μου που είναι πάντα και επί των πάντων υποψιασμένος. Ζήτησε έτσι την ιατροδικαστική έκθεση και με το έμπειρο μάτι του διαπίστωσε μια πολύ σημαντική απουσία. 

Σπέρμα του νεαρού υπήρχε. Μώλωπες επί των μηρών των βρωμοθήλυκων πουθενά. 

Για να ακολουθήσει ο εξής διάλογος: 

-Πρόεδ: Λέτε ότι σας βίασε Δεν αντισταθήκατε; 

- Τσούλες: Ναι αλλά ήταν πολύ δυνατός!! 

Πρόεδ: Δηλαδή σας πίεσε ισχυρά στους μηρούς για να τους ανοίξετε.. 

Τσούλες: Ναι, ναι, ναι.. 

Πρόεδ: Και τότε γιατί ο ιατριδικαστής δεν εντόπισε μώλωπες; 

Απορία ψάλτου βηξ.. Για ν’ αποκαλυφθεί εν τέλει πως οι κυρίες αν εξασφάλιζαν την καταδίκη του άτυχου νεαρού θα αποζημιώνονταν από τις ασφαλιστικές τους εταιριες καταστρέφοντας ένα παλικάρι για ένα συναινετικό γ@μήσ#!!!.. Φυσικά και τις έκατσε στο σκαμνί..

Δεν συσχετίζω τις δύο υποθέσεις (απλώς γιατί δεν γνωρίζω αυτή του Γεωργούλη) αλλά όλοι αυτοί οι μεταχρονολογημένοι βιασμοί ή ξυλοδαρμοί μου μοιάζουν ακάλυπτες επιταγές..

Δεν υπάρχουν σχόλια: