Τρίτη 18 Απριλίου 2023

Η ΠΕΝΤΑΛΦΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ

 

 Μην ακούτε ή διαβάζετε μαλακίες. Ο κόσμος μετακινείται σεισμικά. Και είναι ανθρωπίνως αδύνατη η προφητεία ως προς το που αυτός θα κατασταλάξει. 

Και πως αλλιώς όταν ο καθείς εκ των διαμορφωτών του επιβάλλει -- ή επιδιώκει να επιβάλλει -- τη βούληση και την αισθητική του πάνω στον γεωστρατηγικό καμβά. 


 

Προς ώρας τα πάντα είναι ρευστά παντού. Από τις συγκρούσεις στην Ουκρανία ως τον αιματηρό εμφύλιο που προκαλούν οι φύλαρχοι στο Σουδάν και της ande portas φωτιάς που σιγοκαίει στον ειρηνικό. 

Οι ΗΠΑ επί παραδείγματι μετά την απώλεια του Ινσιρλίκ εξορίστηκαν καθ’ ολοκληρία από την Ασία και βλακωδώς ενέταξαν και την Ρωσία σε αυτή.. Την ισχυρότερη πυρηνική δύναμη παγκοσμίως. Και οι ανιστόρητοι γιάπηδες κάνοντας ασκήσεις επί χάρτου, επιχείρησαν τον αποκλεισμό της. Δίχως να λαβαίνουν υπ’ όψιν τους τις συνέπειες. 

Η Ρωσία όμως είναι έθνος ομοούσιο και ομόδοξο. Δεν είναι Βαβέλ. 

Επανέκαμψε χάρις στους κομμουνιστές και μετά την τραγωδία των 25 εκ. νεκρών κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, ως ηγέτιδα δύναμη στο προσκήνιο. Για να ηγεμονεύσει εκ νεου από κοινού με την Κίνα και την Ινδία ίσως στο εγγύς μέλλον. 

Παρέσυρε έτσι υπό την σκέπη της και την Τουρκία του ευφυούς Ερντογάν που: 

Μετά την εναντίον του αμερικανοκίνητη απόπειρα πραξικοπήματος εξοβέλισε τους γιάνγκηδες από τη χώρα του κακήν κακώς. 

Πρόκειται όμως για μια σκηνή του παγκόσμιου θεάτρου που αφορά άμεσα τη χώρα μας. Γιατί αναδείχτηκε η Τουρκία ως μεσολαβήτρια δύναμη κατάπαυσης του πυρός επί της Ουκρανίας μ’ εμάς να παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα με το μάτι του ψόφιου ψαριού. Ή επί τα χείρω.. Λαβαίνοντας θέση στο πλευρό των φασιστών!!

Και το χείριστο τούτων; Εκφωνώντας ταπεινωμένοι λόγους συγκινησιακού φορτίου επί ενός Κογκρέσου του ανύπαρκτου καπιταλιστικού ελέους. 

Για να καταλήξουμε στο σημείο εκκίνησής μας. 

Την δουλοπρέπεια. 

Να επιτρέπουμε αφ’ ενός στους Αμερικανούς την συγκρότηση στρατιωτικής βάσης, που ουδεμία προσφέρει υπηρεσία στην εθνική μας ασφάλεια, την Αλεξανδρούπολη, και αφ’ ετέρου να έχουμε παραχωρήσει διπλωματικό έδαφος διεκδίκησης στην Τουρκία, τμημάτων της εθνικής μας κυριαρχίας. 

Με τα εγχώρια πολιτικά αποπλύματα να σας ταΐζουν το σανό της πτωχευμένης Τουρκίας εδώ και μια δεκαετία.Άξιοι της μοίρας μας..

Δεν υπάρχουν σχόλια: