Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΕΜΠΛΟΥΙΣΜΕΝΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ

 Για να καταλάβω τι κρύβει το παρασκήνιο του πολιτικού και τηλεοπτικού καθωσπρεπισμού σας.. 

Εγκαλείτο αξημέρωτα ο Νάσος Αθανασίου από δύο τρεις τηλεοπτικούς χλεχλέδες για πράξεις ή παραλείψεις στη περίπτωση της στοχοποίησης δημοσιογράφων από τον Πολάκη. 


 

Τι ακριβώς προσδιορίζετε λεχρίτες Παπαδάκηδες Αναστασίες και λοιποί πολιτικοί συγγενείς υπό τον όρο στοχοποίηση; Τα στοιχεία ταυτότητας του εχθρού; 

Επειδή αν δεν το έχετε αντιληφθεί, εδώ και χρόνια εξελίσσεται ένας βίαιος πόλεμος. Αιματηρός .. Πόλεμος ταξικός. Τον έχει εξαπολύσει κατά των λαών η κυρίαρχη τάξη, μετά την παλινόρθωση του καπιταλισμού στη Σοβιετική Ένωση. 

Με την μιντιακή δημοσιογραφία ως ένα από τρία όπλα του – τ’ άλλα δύο είναι το λεηλατημένο δια μέσου των τραπεζών χρήμα και η επιστράτευση της τεχνολογίας-- να βάλλει νυχθημερόν, με κατασκευασμένες ειδήσεις απεμπλουτισμένου ουρανίου, κατά του λαού. 

Και είναι γνωστό, πως όταν οι πλούσιοι κάνουν πόλεμο είναι οι φτωχοί που σκοτώνονται. 

Τι επομένως αναμένατε; 

Πως κρυπτόμενοι πίσω από τις κουΐντες ενός λειτουργήματος, που έχει κατά το παρελθόν τιμηθεί από πολλούς εκπροσώπους του, να εξαιρεθείτε τάχα ως λογοτιμήτες ή ως κληρονομικώ δικαίω απόγονοί τους; 

Βακτήρια της λαϊκής αποσύνθεσης είστε, που διαθέτετε ονόματα διευθύνσεις και τηλέφωνα. 

Που αντιθέτως του ψευδεπίγραφου καθωσπρεπισμού σας, η δημόσια υποσημείωσή σας δεν στοιχειοθετεί το αδίκημα της διαπόμπευσης. 

Και που από κοινού, με ορισμένες ομάδες δικαστών της φάρας των Ντογιάκων , πανεπιστημιακών τύπου Καιρίδων και δικηγόρων του τύπου Πάτσηδων, περιγράφετε με ακρίβεια ότι οι δημοκραστικοί Έλληνες ορίζουν ως βαθύ κράτος. 

Ωστόσο σας κατανοώ. 

Τελείτε υπό το καθεστώς φόβου της ανασύστασης μιας νέας επαναστατικής οργάνωσης, επί του προτύπου της 17ης Νοέμβρη. Ο νεοφιλελευθερισμός όμως ως πολιτική επιχείρηση επιβάλλει και αυτό το ρίσκο... 

Όταν έτσι αποφασίζατε να ρίξετε τον λαό, στην κατάθλιψη από την εξαθλίωση και στην καθεστωτική αυταπάτη της …«ελευθερίας των επιλογών», οφείλατε να το λάβετε σοβαρά στα υπ’ όψιν σας. 

 Τώρα έχετε πάνω σας χεστεί. Γιατί το νανοσωματίδιο της υπαρξιακής αγωνίας, ξεθολώνει τα γυαλιά και επανιεραρχεί τα ουσιώδη της ζωής. 

Ζείστε με αυτό λεχρίτες 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: