Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Θέμα και ανάθεμα

 Θέμα λέει πως κατέστη το αστυνομικό γερανοφόρο όχημα. Ως προς τι παρακαλώ.. 

Πάντα δίδασκα στους νέους δημοσιογράφους που είχα υπό την καθοδήγησή μου κάτι που αγνοούν ακόμη και οι κήνσορες της δεξιάς πληροφόρησης. 

Τον ορισμό της είδησης. 


 

 

«Είδηση είναι η εκτροπή του κανόνος» και θα το επαναλαμβάνω ώσπου να εμπεδωθεί. 

Ως προς τι επομένως κατηγορείται πως εξετράπη ο ένστολος τρομοκράτης οδηγός του γερανοφόρου οχήματος; 

Αυτή είναι η πολιτική κανονικότητα, που αποτυπώνεται  (επαναλαμβανόμενη ως ρίμα) στα άδεια κρανία, των πάσης φύσεως και ειδίκευσης ένστολων διπόδων, απαξάπαντος του καπιταλιστικού καθεστώτος. 

Όποιος δεν είναι μαζί τους είναι εναντίον τους. 

Μ’ αυτή την επιθετική ψυχασθένεια των φασιστών κυκλοφορούν και οπλοφορούν ανάμεσά σε όλους όσους τους σιτίζουν. 

Δηλαδή. Τον φορολογούμενο λαό. 

Απόδειξη πως αμέσως μετά την εγκληματική του συμπεριφορά έσπευσε η ηγεσία της ΕΛΑΣ των σμπίρων να τον καλύψει αναφέροντας πως το έπραξε έντρομος για την ζωή του!! 

Υπό την απειλή τίνων; 

Ενός ποιμνίου μπορεί θυμωμένων αλλά φιλήσυχων διαδηλωτών που συνέρευσαν μετά των βρεφών τους στο Σύνταγμα, ή μήπως των μπαχαλάκηδων που πρωταγωνιστούν κάθε φορά στο ίδιο θέατρο με τους μπάτσους; 

Και κατήλθαν ανυποψίαστοι επειδή  στις φωταγωγημένα ζοφερές μέρες μας, υπεραφθονούν τα ουρλιαχτά και οι παπαριές περί «ελευθεριών», «δικαιωμάτων», «παιδείας», «εξέλιξης», «ριζοσπαστισμού», που στην πραγματικότητα πρόκειται για ψηφιακές παραλλαγές του «παροιμιώδους μέσου ανθρωπάκου» της συντηρητικής κανονικότητας..».   

Να θυμίσω στους μύστες τους της ΜΛΑΤ (λούμπεν μεγαλοαστική τάξη) πως παγκοσμίως οι επαναστατικές οργανώσεις, οι οποίες ώσπου να σιγήσουν τα όπλα τους έχουν αποδεκατίσει αρκετά από τα μέλη τους, (της ΜΛΑΤ) υπό το κίνητρο μιας ανείπωτης οργής συντίθενται.

Και τότε δεν θα έχουμε απλώς θέμα.. Αλλά το ανάθεμα ενός λαού που υψώνει ως οφείλει μόνος ένα τείχος προστασίας από τους προστάτες του..

Δεν υπάρχουν σχόλια: