Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

ΚΑΚΟΣ ΘΕΑΤΡΙΝΟΣ Ο ΕΝΑΣ

 ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Ο ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ -- ΑΠΛΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ

 

 Ανωνύμου του Έλληνος 

 



O βόθρος της αποικίας Γκραικυλίας άρχισε και πάλι να βρωμοκοπάει πριν ακόμα καλά πέσει μέσα του ο οχετός των λυμάτων των διπλών ή και τριπλών εκλογών! Με περισσό θράσος ο πολιτικός (υπό)κοσμος του Κυνοβουλίου δίκην κοπρόσκυλων αλύχτησε στην τελευταία κατ’ ευφημισμό συζήτηση, πρόταση δυσπιστίας και άλλα «πράσινα άλογα». 

Σε δουλειά να βρισκόμαστε και πρωτίστως να ρέει με αφθονία το κουτόχορτο στον ταξικά κώμα ευρισκόμενο ηλίθιο, διεφθαρμένο, πολλαπλώς δια της οθόνης ψεκασμένο όχλο.  Ανακατεύτηκαν για τα καλά τα περιττώματα να μας δώσουν πρώτη… γεύση των εδεσμάτων της παρατεταμένης  προεκλογικής περιόδου. 

Ο καθαρός φασισμός σε όλο του το μεγαλείο με στόχο να καλυφτούν τα ξένα αφεντικά και παράλληλα να γίνει αντιπερισπασμός από τα αληθινά προβλήματα του τόπου και του  κοσμάκη. Βρίστηκαν σαν τις πουτάνες και τους νταβατζήδες στην πάλαι ποτέ Τρούμπα, που για όσους τους ζήσαμε, είχαν απείρως μεγαλύτερη μπέσα από τον πολιτικό και κομματικό (υπό)κοσμο της Γκραικυλίας. Αλλά οι πάτρωνες σφυγμομετρούν, συνεχίζουν τα άθλια πειράματα.

Δυο εικόνες μόνο από τις πολλές χαρακτηριστικές του βόθρου του Κυνοβουλίου. Ο υπουργάρας φασίστας «Ραν ταν Πλαν» αλυχτούσε τσιριχτά δίκην Αδόλφου Χίτλερ για να δείξει μαζί με τ’ άλλα υπουργοποιημένα παιδόπουλα του Παπαδόπουλου ότι στην Ν.Δ. το πάνω χέρι έχουν οι μεταλλαγμένοι νεοναζί. 

Πώς το έλεγε το άλλο παλικάρι στην εφημερίδα του Κολαούζου, που σκάει γάιδαρο στην χυδαιότητα και υποτέλεια, μια ήπια και νομοταγής «Χρυσή Αυγή»;Και η δεύτερη και πιο ανατριχιαστική σκηνή: Ο Κούλης Ξεπουλητάρης να χτυπιέται στο έδρανο και να ρωτάει τον άνευ Τσίπ(ρ)ας συνάδελφό του θαλαμοφύλακα:

Είχε το χαρτί, που πήρατε τα ονόματα (αυτών, που παρακολουθούσα) ή όχι; Ναι ή όχι, Ναι ή όχι; Πέστε μου Ναι ή όχι, Ναι ή όχι. Είχε, ε; Ναι ή όχι; Ναι ή όχι;

Μας έπιασε κρύος ιδρώτας έτσι, που ωρυότανε το φασιστόμουτρο! Θυμηθήκαμε, που εζήλωσε δόξα Γερμανού, Γερμανοτσολιά, ή Χουντικού βασανιστή:

Είσαι ή όχι Κομμουνιστής; Θα υπογράψεις δήλωση μετανοίας; Ναι ή όχι; Θα υπογράψεις ή θα σου κάνουμε φάλαγγα ή θα σε ρίξουμε στην θάλασσα με το τσουβάλι με τις γάτες; Ναι ή όχι; Ναι ή όχι; Ναι ή όχι; Πάρε κι αυτές τις βουρδουλιές να μάθεις! Ναι ή όχι;

 Από την άλλη πλευρά ο άνευ Τσίπ(ρ)ας, που θέλει να καβαλήσει μια ακόμα φορά την καρέκλα Μαξίμου αναρωτιότανε υποκριτικά αν ο συνεταίρος του στον δικομματισμό Κούλης είναι ένοχος ή βλάκας ή μειωμένου καταλογισμού;Χτυπιότανε με την σειρά του σαν κακός θεατρίνος. Επειδή μάλιστα η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα και οι εκλεκτοί φίλοι της πολιτικοί παρατηρητές έχουν μνήμη ελέφαντα και θυμήθηκαν ότι το ερώτημα είχε βάλει πηχυαίο τίτλο ο Τεγόπουλος για τον Ανδρέα Παπανδρέου (για το διαβόητο σκάνδαλο Κοσκωτά, άλλο στημένο πείραμα των ξένων αφεντικών!), έσπευσε ο άνευ Τσίπ(ρ)ας και η πολιτική του συμμορία να… διευκρινίσουν ότι το δίλημμα της πάλαι ποτέ (κατ’ ευφημισμόν) «Ελευθεροτυπίας»: Ένοχος ή βλαξ; 

Αφορούσε μόνο τον Άκη Τσοχατζόπουλο! Μέγα και αισχρό ψέμα! Προσβολή νεκρών!  Αλλά τί να κάνει; Να στραφεί κατά του «θεού» του, που τον μιμείται και τον αντιγράφει (είναι αλήθεια πολύ άτσαλα και άκρως αποτυχημένα, καλαμπόρτζος-που λένε οι μουσικοί);

Δεν υπάρχουν σχόλια: