Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ

 Στη παγκόσμια συμπαιγνία των μαυραγοριτών του νεοφιλελευθερισμού αναφέρομαι Δηλαδή το ΝΑΤΟ και τους εγχώριους χλιμίτζουρες που αναπαράγουν τον δυτικό τρόμο ως μόνη μας επιλογή.. 

Ρε παλιομαλάκες, πράγματι δεν είστε υποχρεωμένοι να γνωρίζετε στοιχειώδεις κανόνες διεθνούς δικαίου (Ρούκουνας και οι της γενιάς μου τον γνωρίζουν) δια των οποίων αναγνωρίζεται πως: Όλα τα πούρα που ακούτε περί διεθνούς δικαίου, δεν είναι Αβάνας είναι νόθα, και δεν φουμάρονται, γιατί δεν υφίσταται κανένας δρόμος εφαρμογής του δικαίου αυτού, ή μη μόνον η στρατιωτική του επιβολή!!

 

Και τώρα πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι ο οιοσδήποτε πολίτης του κόσμου αυτού, σε όποια χώρα και αν κατοικεί, που θα πιστέψει ότι θα συλληφθεί και θα δικαστεί ο πρόεδρος της χώρας αυτής, όταν: Πρόκειται για τη μία από τις δύο δυνάμεις (Ρωσία) που μπορεί να εμπλακεί σε έναν πόλεμο των άστρων και ότι στις αποθήκες της βρίσκονται εν δυνάμει πλέον των εννιά χιλιάδων πυρηνικών κεφαλών!!!

ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ Θ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠ' ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΉ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ; 

Εκτός και αν τον συλλάβει ο σερίφης Κούλης 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: