Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Η ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ

Η παγκόσμια και άγρια εξαπάτηση της Pfiser.. Ουδέν κρυπτον υπό τον ήλιο.. Ολοι οι φόβοι των υποψιασμένων λαών βγαίνουν αληθινοί.. Ήρθε η ώρα όλων όσων χαρακτηρίζονταν γραφικοί ή συνομωσιολόγοι να δείξουν τα δόντια τους ζητώντας το αίμα των ανθρώπων τους πίσω. Κρυφό βίντεο αποκαλύπτει πως επιχειρούσε στα εργαστήριά της τη μετάλλαξη του ιού.Που έχουν τώρα κρυφτεί τα μακιγιαρισμένα μπαλάκια της ξετσίπωτης αρπαχτής;


 

Ένα κρυφό βίντεο στο οποίο φέρεται να εμφανίζεται ένα στέλεχος της Pfizer να καυχιέται για το πώς η εταιρεία του εξερευνούσε την σκόπιμη μετάλλαξη στελεχών του κορονοϊού για να επωφεληθεί από μελλοντικά εμβόλια mRNA έχει διαδοθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Στο βίντεο, ο Jordon Trishton Walker, που αναφέρεται ως ο διευθυντής έρευνας και ανάπτυξης, Στρατηγικών Επιχειρήσεων και Επιστημονικού Σχεδιασμού mRNA της Pfizer, ισχυρίζεται ότι η εταιρεία του διερευνά έναν τρόπο να «μεταλλάξει» τον κορονοϊό μέσω της «Κατευθυνόμενης Εξέλιξης» για να προλάβει την ανάπτυξη μελλοντικών εμβολίων. 

Ο άνδρας μίλησε σε δημοσιογράφο του Project Veritas για το σχέδιο της Pfizer για τα εμβόλια COVID, ενώ αναγνώρισε ότι οι άνθρωποι δεν θα ήθελαν αυτές τις πληροφορίες αν δημοσιοποιούνταν. 

Τι απαντά η Pfizer 

Η Pfizer την Παρασκευή εξέδωσε ανακοίνωση ως απάντηση λέγοντας ότι «κατά τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη του εμβολίου COVID-19 της Pfizer-BioNTech, η Pfizer δεν έχει διεξάγει έρευνα για την απόκτηση λειτουργικότητας ή την κατευθυνόμενη εξέλιξη», αλλά πρόσθεσε: 

«Σε περιορισμένο αριθμό περιπτώσεων, όταν ένας πλήρης ιός δεν περιέχει γνωστές μεταλλάξεις απόκτησης λειτουργικότητας, ο ιός αυτός μπορεί να τροποποιηθεί ώστε να καταστεί δυνατή η αξιολόγηση της αντι-ιικής δραστηριότητας σε κύτταρα». 

Το βίντεο έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία με πάνω από 41,2 εκατομμύρια προβολές μόνο στο Twitter. 

Ο Walker φέρεται να δήλωσε επίσης στο βίντεο ότι ο COVID θα είναι μια «αγελάδα μετρητών» για την Pfizer για κάποιο χρονικό διάστημα στο μέλλον. Παρόλα αυτά εκατομμύρια είναι αυτοί που αναρωτιούνται εάν όντως η Pfizer χειραγωγεί κρυφά τον κορονοϊό για κέρδη, ενώ παράλληλα υπάρχει μεγάλη ανησυχία για την πορεία των ερευνών και τους κινδύνους που ενδέχεται να επιφέρει.

Δείτε το βίντρο εδώ

 https://www.blogger.com/blog/post/edit/4841229044638481809/540866850997497574

Δεν υπάρχουν σχόλια: