Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

ΠΟΣΟ ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ;;;

 Ο επιτόπου μεταβάς και μηδέποτε αντιληφθείς Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας ρώτησε άστεγο αν είναι επιχειρηματίας; Οι παροικούντες την καπιταλιστική εξουσία σκοτώνουν τον χρόνο τους περιγελώντας τους υπηκόους της .. Έτσι πρέπει έτσι είναι το σωστό.. Γιατί είναι πιο εύκολο να εξαπατήσεις έναν όχλο από τον πείσεις πως έχει εξαπατηθεί


 

 

Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ επικρίθηκε δριμύτατα το Σάββατο (24/12) επειδή φάνηκε να μην έχει καμία επαφή με τον απλό κόσμο, καθώς ρώτησε έναν άστεγο, σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση, αν είναι επιχειρηματίας και θέλει να ασχοληθεί με τον χρηματοοικονομικό κλάδο. 

Ο Σούνακ, πρώην στέλεχος της τράπεζας Goldman Sachs και ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στη Βρετανία, σερβίριζε πρωινό σε ένα καταφύγιο αστέγων στο Λονδίνο, την Παρασκευή, όταν έπιασε κουβέντα με έναν άνδρα που είπε ότι ονομάζεται Ντιν. 

«Εργάζεστε σε επιχειρήσεις;» ακούστηκε να ρωτά ο πρωθυπουργός, δίνοντάς του ένα πιάτο με λουκάνικα, τοστ και αυγά. «Όχι, είμαι άστεγος. Στην πραγματικότητα, είμαι άστεγος», απάντησε ο συνομιλητής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: