Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

 

Τους ασκούς του Αιόλου άνοιξε η αναγγελία τοποθέτησης της Τσαπανίδου στην επί του Τύπου εκπροσώπηση του Σύριζα .. Αυτομάτως κινητοποιήθηκε το έλασσον να ισοπεδώσει το μείζον. Δάκρυα επί δακρύων. 


 

 

«Μα πως είναι δυνατόν, επιτρέπεται;» διερωτάται δια του διαδικτύου ένας χάχας όχλος που ψηφίζει από την Καϊλή ως τον Κασιδιάρη. Γιατί; Επειδή δεκαετίες τώρα ο νεοφιλελεύθερος λαϊκισμός τον έχει λούσει με φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες. Πως ο δημοσιογράφος οφείλει να είναι αντικειμενικός!! Και πότε; Την ίδια στιγμή που τα γεγονότα στην φασιστοουκρανία κραυγάζουν υστερικά μεροληψία, ή χουλιγκανικό οπαδισμό και:

Εξ αυτού και στη πραγματικότητα επί του ..πεδίου (μαχών για την πλουραλιστική ενημέρωση) είναι ελάχιστοι εκείνοι που γνωρίζουν πως η αντικειμενικότητα είναι όρος επινόηση.. Παρ' ότι αποδείχθηκε  περίπου τρεις δεκαετίες πρίν. 

Τον διέλυσε ένας Ιάπωνας κοινωνιολόγος που πλημμύρισε έως κεραίας ένα στάδιο σαράντα χιλιάδων θέσεων. Κι όταν ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του πειράματος  ζήτησε από τους θεατές περιγραφή της θεατρικής σκηνής που είχε στήσει στο κέντρο του σταδίου. Τι είχε; Σαράντα χιλιάδες διαφορετικές περιγραφές!! 

Η αντικειμενικότητα από κοινού με την ελευθερία και την ανεξαρτησία είναι όροι ανύπαρκτοι, για τους μικροαστικούς καναπέδες και κενοί περιεχομένου. Δεν είσαι ελεύθερος γιατί είσαι δέσμιος πρωτίστως των βιολογικών αναγκών σου. ‘Όπως επίσης δεν είσαι ανεξάρτητος αφού η παρουσία σου επί του πλανήτη έρχεται για την επιβίωσή σου σε οικονομική συναλλαγή με τη φύση. 

Πως λοιπόν θ απαιτήσει κάποιος από οποιαδήποτε Τσαπανίδου ν’ αποφλοιωθεί των πολιτικών της επιλογών.. Άλλη αυτή..Εως χθες εξαπέλυε μύδρους ή νομίζει πως το έκανε ατιμωρητί κατά των συναδέλφων από τη Μόσχα που διέρχονται των Μιντιακών συμπληγάδων για ν ακουστεί η άποψή τους.. 

Μια απλή θέαση των βάρβαρων παρεμβάσεων από τους μιντιακούς γιδοβοσκούς , σας διαβεβαιώνει για την υπεροψία του νεοφιλελεύθερου λαϊκισμού, την βρεφονηπιακή αφέλειά του, την άγνοια κινδύνου και τη πομπώδη επανάληψη μιας καραμέλας που έχει λιώσει στα δόντια της δεξιάς. ΝΑΤΟ  και ξερό ψωμί..

Πρόκειται για τους μιντιακούς ταλιμπάνους που ξερνούν σαρκαστική χολή απέναντι σε όποιον για λόγους προστασίας της δικής του αξιοπρέπειας τους εναντιωθεί. Να είστε βέβαιοι πως αν τους χορηγούσαν θεσμοθετημένα το δικαίωμα και στολές των ΜΑΤ, θα έδερναν τους καλεσμένους τους, όπως τα πρωτότυπα τους διαδηλωτές. Γενόσημά τους είναι.. Με την ένταξή τους στα κομματικά επιτελεία όλοι αυτοί οι γλίτσες βρισκονται στη φυσική τους θέση 

Θ’ αφήσουν στην άκρη τα πληκτρολόγια και νομιμοποιημένοι θα ψηφίζουν διατάξεις λαϊκής εξολόθρευσης.. Πρωτίστως κατά των συναδέλφων τους. Όλοι οι μνημονιακοί νόμοι λεηλασίας κατά των δημοσιογράφων την υπογραφή μιας δεκάδας εξ αυτών φέρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: