Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΚΟ

 

 Πολιτικός εκφυλισμός είναι η σωματεμπορία ανθρώπων μέσω ΜΚΟ. Η αποκαθήλωση του εθελοντισμού σε προσπορισμό χρήματος. Η συμμορία της Καϊλή επί παραδείγματι..

Η μετάλλαξη του ανθρωπισμού σε αισχρό εμπόρευμα. 


 

Οι σκώληκες που κάνουν αυτήν τη δουλειά είναι ιδιαιτέρως ειδεχθείς. Γιατί συναλλάσσονται υπο τη σκιά των δικαιωματιστών με τους πλέον σκοτεινούς κρατικούς και διεθνείς μηχανισμούς στην απόσπαση φράγκων. 

Γιατην διακίνηση του πόνου, της προσφυγιάς, των δίκαιων λαϊκών διεκδικήσεων ως του θανάτου. 

Πολιτικός εκφυλισμός είναι η πολιτική και πολιτισμική αποδόμηση του λαού, ώστε η υποταγή του να είναι πιο εύκολη, είναι η θεωρία της ιστορικής αυθαιρεσίας από το μέρος στο όλον προκειμένου να διέλθουν αβρόχοις ποσίν οι επιστημονικές μπούρδες της νέας τάξης περί του μηδενισμού των λαών 

Πολιτικός εκφυλισμός είναι τα κολλητηλίκια, τα ρουσφετιλίκια, οι διορισμοί, οι εκμαυλισμοί, η αλίευση εκλογικής πελατείας, οι παρακρατικοί μηχανισμοί των παρακολουθήσεων αλλά και ταυτοχρόνως η υποταγή στους Δυνατούς, οι εκδουλεύσεις, οι «δουλίτσες». 

Πολιτικός εκφυλισμός είναι οι διαδικτυακές μαφίες της διασποράς τερατωδών ψευδών, τα γνωστά και ως τρολ. Η διείσδηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα ΜΜΕ με μεθόδους ακροδεξιών χαλκείων.. 

Πότε; Όταν ως πολιτική κοπτοραπτού πετσοκόβεις μισθούς και συντάξεις την ίδια στιγμή που δια των "θεσμοθετημένων κατασχέσεων αρπάζεις σπίτια.  Και  όταν φλομώνοντας τον λαό στο ψέμα τον αλυσοδένεις στην επιτήρηση,για να τον περιφρονήσεις εν κατακλείδι, βλέποντας στο πρόσωπό του  «ετερόκλητους όχλους». 

Μόνο που: Όπως είπε ο Μάνος Χατζηδάκις μοιάζουμε με το τέρας γιατί εξοικειωθήκαμε μαζί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: