Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΖΑΒΟΠΑΙΔΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

 Αλλά εμείς από εδώ ξοδέψαμε επί ματαίως άπειρα χτυπήματα στο πληκτρολόγιο με συλλαβές σφυριά για να τσακίσουμε τη βλακεία που δέρνει τον λαό.. Κι όταν γράφω λαό εννοώ τον φτωχομπινεδιάρη έλληνα κι όχι την ελίτ και τις φασιστικές ουρές της..


 

 

Mε πόση θεία αφέλεια, παροιμιώδη όσο και εξοργιστική υποκρισία συζητούν και χρησιμοποιούν όλα τα ξενόδουλα κομματόσκυλα το θέμα των τηλεφωνικών κοριών! Σα να προέκυψε μόλις χθες και αναπάντεχα. Λες και δεν γίνονται από την ίδρυση έως τώρα και πάντα στο «αθλιέστερο προτεκτοράτο», στο φρικτό πειραματόζωο! 

Και με πόση αδιαντροπιά και χυδαιότητα αντιπαρατίθενται για τους λόγους επιβολής των επισυνδέσεων (έτσι βαφτίζουν τους κοριούς), για την ενημέρωση των θυμάτων, το νομοθετικό πλέγμα προστασίας των πολιτών, τον δημοκρατικό έλεγχο της Κρατικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Κ.Υ.Π.), την παρεμβολή της φιλιππινέζας του Καπιταλισμού δικαιοσύνης! 

Παραμυθιάζουν τον κοσμάκη ότι οι φονιάδες των λαών Αμερικάνοι, και η Πρεσβεία (συγνώμη το κτίριο απ’ όπου διευθύνεται η Γκραικυλία!) δεν κοιμούνται αν δεν ενημερώσουν τον Κούλη (όπως και τους προκατόχους και διαδόχους του) για το ποιους παρακολουθούν και γιατί; Και τ’ αριθμητικά στοιχεία είναι παραμύθι. Οι επισυνδέσεις ήταν κατά μέσο όρο 4.500 τον χρόνο και φέτος ξεπέρασαν τις 11.500. Μπράβο αξιοπιστία κι ειλικρίνεια των Αμερικάνων και άλλων Δυτικών επικυρίαρχων!

Καμώνονται ότι δεν ξέρουν ότι όλοι παρακολουθούνται (εν δυνάμει ή επιλεκτικά, δεν έχει σημασία) και για αυτό δίνουν καθημερινώς και αφειδώς πειστήρια υποτέλειας στα αφεντικά τους. Με μια έννοια και η περί των κοριών αντιπαράθεση είναι μια ακόμα άμιλλα ξενοδουλείας του πολιτικού προσωπικού Γκραικυλίας ενόψει επιλογής νέου θαλαμοφύλακα. 

Σκίζουν τα ρούχα, πώς είναι δυνατόν να παρακολουθείται ένας ευρωβουλευτής την εποχή, που διεκδικεί την αρχηγία του κόμματός του. Γιατί, ρε ηλίθιοι, διεφθαρμένοι πρότεροι και επόμενοι κομματάρχες, εσάς ποιοι και πώς σας έχρισαν αρχηγούς; Τα ξένα αφεντικά μετά από εξαντλητικές εξετάσεις ραγιαδισμού εκ μέρους σας.

Μιλάνε σα να πρόκειται για την πιο ανεξάρτητη χώρα του πλανήτη και όχι για το πιο άθλιο πειραματόζωο και αποικία. Κουβέντα για την ξένη εξάρτηση και πώς γίνεται παιχνίδι με τα υποτιθέμενα κακόβουλα ηλεκτρονικά λογισμικά, που τα επιδοτεί, τα αγοράζει και τα πουλά ο ίδιος ο Καπιταλισμός για να κάνει αποτελεσματικότερα την δουλειά στο κυνήγι του κέρδους και της επωφελούς σε αυτόν και γι’ αυτόν τον σκοπό εξουσίας. 

Ολωσδιόλου ξαφνικά και απρόσμενα μια ωραία πρωία γέμισαν τα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.) με… φοβερές αποκαλύψεις για τους κοριούς. Οι κατ’ ευφημισμό δημοσιογράφοι (και τροχονόμοι ηλίθιων, χυδαίων διαφημίσεων)   είχαν επιφοίτηση Πνεύματος και δημοσιοποίησαν χαρτιά διοχετευμένα κατ’ ευθείαν από  Κ.Υ.Π. και C.I.A. (συγνώμη, από το γιουσουρούμ στο Μοναστηράκι)!

Και τί μεγάλος και βαθύς πόνος για την δημοκρατία στην Γκραικυλία έπιασε τον ξένο Τύπο και δη ορισμένες ναυαρχίδες του Καπιταλισμού. Τώρα και αυτός είδε φως…  αληθινό και ξιφουλκεί-τυχαίως, λόγω απρόσμενης έμπνευσης!- κατά του Κούλη (Μητσοτάκη) Ξεπουλητάρη, που δείχνει να μη σέβεται την δημοκρατία. 

Τώρα και οι υποψήφιοι δελφίνοι στην Ν.Δ. άρχισαν δειλά να ρίχνουν αχνές και πρόωρες βολές τροχιοδεικτικές για την μετά Κούλη εποχή! Να είναι έτοιμοι οι άνθρωποι! Πήραν το μήνυμα ξένων αφεντάδων δια του Τύπου. Όλοι και όλα ποικιλοτρόπως κραυγάζουν: Έληξε ο χρόνος της θητείας σου Κούλη! Σφυρίξαμε την λήξη! Μάζεψέ τα έγκαιρα! Επόμενος θαλαμοφύλακας Γκραικυλίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: