Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

 Δημοσκοπούν, συνάμα δοκιμάζουν αντιπερισπασμούς τα ξένα αφεντικά. 

 

Κατά πόσο ο όχλος ενδιαφέρεται για καίρια ζητήματα ελευθερίας και δημοκρατίας ή το ζήτημα των κοριών περνά στο ντούκου, οπότε μπορούν να συνεχίζουν τον κατήφορο του φασισμού και των πάσης φύσεως υποκλοπών; 

Ανωνύμου του Έλληνος 



 Να είναι ή όχι η έτσι και αλλιώς εγχώρια διεφθαρμένη πολιτική σκηνή εξόφθαλμη διελκυστίνδα ξένων και ντόπιων πρακτόρων; 

Μη ξεχνάτε ότι οδεύουμε σε 2-3 μέσα σε ένα έτος διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις και πρέπει να ξέρουν επαρκώς οι ξένοι ιδιοκτήτες της αποικίας. 

Αν όντως νοιάζεται ο όχλος για  κοριούς και επίμαχα ζητήματα δημοκρατίας, που ΔΕΝ το πιστεύουμε, θα χρησιμοποιήσουν άλλες προσαρμοσμένες τακτικές στην ανάδειξη νέου θαλαμοφύλακα Γκραικυλίας (του Ανδρουλάκη λόγου χάρη) αλλά και στην ανανέωση του κοπαδιού αλόγων, που τα επόμενα χρόνια θα τρέχουν στον πολιτικό στίβο με τους ίδιους σταβλάρχες και διαιτητές, και με κριτήριο ποιος είναι ικανότερος και χρησιμότερος εγχώριος πράκτορας των συμφερόντων τους.

 Θα κάνουν ανοιχτό παιχνίδι με πιπεράτες αποκαλύψεις, μαφιόζικους εκβιασμούς, χτυπήματα κάτω από την μέση και λοιπές βρώμικες συναλλαγές, ενώ αν ουδείς δείχνει να νοιάζεται για αυτά, οι παραπάνω ενέργειες θα γίνονται παρασκηνιακά, όπως πάντα συμβαίνει. 

Αν φτώχεια και εξαθλίωση ξυπνά και σε δεύτερη φάση ταξικά εξαγριώνει ολοένα πιότερο τον όχλο, είναι μεγίστη ανάγκη και σκοπιμότητα για τους ξένους να έχουν τις υποκλοπές, μαζί με συναφή κόλπα, στην φαρέτρα των μέτρων αντιπερισπασμού, για να μετατοπίζεται η κοινή γνώμη από τα καίρια προβλήματα επιβίωσης. 

Και το πιο λειτουργικό για αυτούς είναι ο συνδυασμός των ανωτέρω, η εναλλακτική χρήση, βλέποντας και κάνοντας ανάλογα με την περίσταση και κατά πόσο πιάνει το ένα ή το άλλο τερτίπι στην διαλυμένη εδώ και δεκαετίες κοινωνική συνείδηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: