Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ

ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΔΙΧΩΣ ΔΟΥΛΕΙΑ 

 

 Δύο χιλιάδες επτακόσιοι υπάλληλοι μιας επιπλοβιομηχανίας στη Βόρεια Καρολίνα απολύθηκαν νύχτα με SMS!!!! Και στη χώρα των Γιάνκης η ακολουθία είναι η εξής: Απώλεια εργασίας ίσον απώλεια πιστωτικής, απώλεια αυτοκινήτου, απώλεια στέγης και εν τέλει διάλυση της οικογένειας..


 

Μια μεγάλη εταιρεία επίπλων στις ΗΠΑ απέλυσε και τους 2.700 υπαλλήλους της ενώ… κοιμόντουσαν. Οι υπεύθυνοι έστειλαν στους εργαζομένους μηνύματα και email, ζητώντας τους να μην έρθουν στη δουλειά την επόμενη μέρα. 

Οι μαζικές απολύσεις την Τρίτη από την United Furniture Industries, η οποία κατασκευάζει οικονομικούς καναπέδες και ξαπλώστρες, άφησε χιλιάδες υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων οδηγών φορτηγών και εργατών εργοστασίων στη Βόρεια Καρολίνα, τον Μισισιπή και την Καλιφόρνια, άνεργους μόλις δύο ημέρες πριν από την Ημέρα των Ευχαριστιών. 

Το μήνυμα για τις απολύσεις 

«Κατόπιν εντολής του διοικητικού συμβουλίου…με λύπη σας ενημερώνουμε ότι λόγω απρόβλεπτων επιχειρηματικών συνθηκών, η εταιρεία αναγκάστηκε να λάβει τη δύσκολη απόφαση να τερματίσει την απασχόληση όλων των εργαζομένων της, άμεσα, με ισχύ στις 21 Νοεμβρίου» ανέφερε η εταιρεία σε μηνύματα προς τους εργαζόμενους. 

«Εξαιρούνται οι οδηγοί που βρίσκονται ήδη στους δρόμους για παραδόσεις. 

Η απόλυσή σας από την εταιρεία αναμένεται να είναι μόνιμη»

Δεν υπάρχουν σχόλια: