Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ..ΣΕΜΠΩΝ

 

 Δοθείσης της ευκαιρίας --της εκ νέου προσβολής μου από τον κωροναϊό-- τελώ υπό το γνωστό μου καθεστώς. Διασωλημένος στο κρεβάτι μου σαν εξωγήινος . Με τα χέρια μου όμως ελεύθερα. Και όπως είναι γνωστό, ανία μήτηρ πάσης κακίας.. Και το κακίας δεν είναι συμβολισμός. Το εννοώ κατά κυριολεξία. 

Άνοιξα την τηλεόραση στα πρωινά παράσιτα.. Πάρτη βλακείας..


 

Δεν χαρακτηρίζω τις παραγωγές προπαγανδιστικές επειδή η προπαγάνδα είναι πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση για να αφήσει κάποιος στα χέρια πανεπιστημιακών του τύπου Σέμπων.. 

 Όψη θρέψη εκπαιδευμένο μπαλάκι. Κάτι σαν οπαδικός «μονόρχης».. Δεξιά και ξερό ψωμί.. 

Κι έπεσα ακριβώς τη στιγμή που ..κατακεραύνωνε τον συμπαθέστατο Δημήτρη Λιάτσο επικαλούμενος κατά της Ρωσίας του Πούτιν, τις αξιακές αρχές και το διεθνές δίκαιο που αναδύει το περιέχον από το περιεχόμενο των Δυτικών Δημοκρατιών. 

Ξέρετε αυτές που εξήγαγαν οι Αγγλοσάξωνες στη Λιβύη, στο Ιράκ, στη Σομαλία, το αποπειράθηκαν στη Συρία, στη Σερβία, στο Αφγανιστάν, στο Βιετνάμ σχεδόν στο σύνολο της Αφρικής, παλαιότερα ξυρίζοντας χιλιάδες ζωές στο Ναγκασάκι και τη Χισροσίμα και εν τέλει στην Ελλάδα, που κατέστησαν αποικία τη συνδρομή των Σέμπων.. 

Τουλάχιστον στη κατοχή αυτοί φορούσαν κουκούλες.. Σήμερα έχουν αποθρασυνθεί... 

Δικαίως έτσι περιήλθε ο συνάδελφος σε εκπληκτη αφωνία .. Γιατί θα τον έπνιξε το δίκιο του και όχι οι κανόνες του διεθνούς δικαίου των οποίων δόλια υπεραμύνονται οι εξωνημένοι πανεπιστημιακοί.. 

 Γιατί φίλοι μου κρύβουν τον τελευταίο κανόνα που αναιρεί όλους τους υπόλοιπους.. Πως κάθε Χάγη αποτελεί την προκάλυψη. Τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Γιατί δεν υφίσταται τρόπος επιβολής των αποφάσεών της πλην της στρατιωτικής ισχύος.. 

Ας ψιθυρίσει έτσι κάποιος του Μητσοτακικού φλούφλη να εύχεται μην τύχει και σταθούμε μάρτυρες ενός μπάμ ηκούστη στον αέρα του Αιγαίου γιατί καμιά αμερικανική παρουσία θα το αποτρέψει.. Άντε με κάθε μαλάκα..

Δεν υπάρχουν σχόλια: