Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

ΒΡΑΖΕΙ Η ΛΥΚΟΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

 Προεξέχουσας της Τρας χολή έσταζαν κατά της Ρωσίας στον ΟΗΕ υποχείριο των ΗΠΑ.. Βράζουν όμως και οι Ευρωπαϊκοί λαοί κατά των ηγεσιών τους για την στήριξη των τελευταίων στους Νεοφασίστες.. Κι αν κάτι φοβούνται οι Δυτικοί είναι οι εξεγέρσεις των λαών αλλά και λιποταξίες στις ένστολες τάξεις τους.. Που όμως αργούν χαρακτηριστικά

 


Το κλίμα που κυριαρχεί στην Δύση μετά το διάγγελμα Πούτιν, με το οποίο ανακοίνωσε την έναρξη μερικής επιστράτευσης, «συνοψίζεται», στα βασικά σημεία του, στην ομιλία της νέας πρωθυπουργού της Βρετανία, Λιζ Τρας, στην 77η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ: 

Στήριξη της Ουκρανίας μέχρι να ηττηθεί η Ρωσία. «Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή του πολέμου, υπόσχομαι ότι θα διατηρήσουμε ή θα αυξήσουμε τη στρατιωτική υποστήριξή μας στην Ουκρανία για όσο κι αν χρειαστεί. 

Δεν θα ησυχάσουμε παρά αφού θριαμβεύσει η Ουκρανία», τόνισε η Βρετανίδα πρωθυπουργός από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης. Για τη Λιζ Τρας «οι Ουκρανοί δεν υπερασπίζονται μόνο τη χώρα τους, υπερασπίζονται τις αξίες μας και την ασφάλεια ολόκληρου του κόσμου» και «γι’ αυτό πρέπει να δράσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: