Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

 Σας παρακολουθώ όλους δήλωσε ο Μητσοτάκης από το βήμα της βουλής σε μια επιχείρηση υπεραναπλήρωσης (ψυχολογικός όρος -- καλύπτω δια της υπερβολής) της μαύρης λαδιάς που αφήνει επί της δημοκρατίας, ο κατά φωτοτυπία υιός του πατρός του.. (σημ. Κλύδ:)Η εξουσία δίχως την ανάληψη ευθυνών είναι αποκλειστικό προνόμιο των πορνών καλικάτζαρε..

 


Ένας Μητσοτάκης προκλητικά ασυναίσθητος , που υπό με επιχείρημα «ένα σφάλμα»… έκανα, ε, δεν θα πέσει και η κυβέρνηση, δεν θα πάθει τίποτα και η δημοκρατία, έδωσε το στίγμα του πως αυτός αντιλαμβάνεται την δημοκρατία. 

 Το εύλογο ερώτημα που αυτομάτως τίθεται πεισματικά για όσους τον άκουσαν είναι το εξής:  Εάν δεν τον έπιαναν με τη γίδα στην πλάτη, πώς αλλιώς θα αντιδρούσε; Ποια θα ήταν η εναλλακτική του; Ούτε λίγο ούτε πολύ η μετάθεση των ενοχών στις πλάτες της αντιπολίτευσης.. Περί αυτού του πολιτικού ήθους ομιλούμε..Και πότε προέβη σε αυτή τη χυδαία πρόκληση; Όταν ζήτησε απ' όλους την ανάληψη εθνικής ευθύνης με τη πολιτική μουτσούνα να απέχει αυτής επιδεικτικά. Νόμιμα έγιναν τα πάντα σημείωσε και ως γνωστό κατά τη Δεξιά (Βουλγαράκης) ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό

Φθηνός λόγος από φθηνό άνθρωπο. Γιατί ήταν αυτός που  – με δική του πρωτοβουλία – έχει αναλάβει απευθείας τις αρμοδιότητες της ΕΥΠ, τη λειτουργία και το έργο της της οποίας υπερασπίστηκε και σήμερα και κατόπιν αυτών με πάθος. 

 Αναφέρθηκε έτσι σε μια ΕΥΠ – «εθνικό βραχίονα» κι έκανε λόγο για 500 παράνομα λογισμικά παρακολουθήσεων κινητών, κανένα όμως από τα οποία δεν έχει χρησιμοποιήσει η χώρα, όπως είπε. Και το κατέθεσε δίχως την παραμικρή πολιτική συστολή ως να επρόκειτο περί υποκλαπέντων διαλόγων ζευγαριών σε ερωτική έξαρση.. Και το χείριστο. Εκμεταλλεύτηκε και την παρέμβαση Τέλλογλου για να αυτοπροβληθεί και ο ίδιος θύμα των παρακολουθήσεων!!Έδωσε έτσι στον εαυτό του την ευκαιρία να τηρήσει μια βοώσα σιωπή για τις παρακολουθήσεις των Κουκάκη και Ανδρουλάκη.

 Μα το κρεσέντο του ήταν όταν επικαλέστηκε το απόρρητο των παρακολουθήσεων της ΕΥΠ, ακόμα και στην περίπτωση Ανδρουλάκη, παρόλο που ο ίδιος την έχει χαρακτηρίσει «λάθος», υποστηρίζοντας πως ο ίδιος υπήρξε ο επί τόπου μεταβάς και μηδέποτε αντιληφθείς. Κάτι σαν η Εύα (ΕΥΠ) να τον εξαπάτησε. Και προς επικύρωση αυτού τόνισε πως ο Ανδρουλάκης ευθύνεται γιατί δεν δέχτηκε να τον ενημερώσει προσωπικά!! Ωσάν να επρόκειτο για τα Ελευσίνια Μυστήρια!!

Και το κερασάκι στη τούρτα ήταν όταν ακολουθώντας τον υπασπιστή του Γεωργιάδη υπαινίχθηκε πως συμφέροντα εντός και εκτός Ελλάδας επιδιώκουν ισχαιμική κυβέρνηση για ν' αλωνίζουν εντός αυτής!!  

 «Γνωρίζω καλά και τις δυνάμεις εντός και εκτός Ελλάδας που δεν άντεξαν το δρόμο της δυτικής, φιλελεύθερης πορείας που σταθερά έχει επιλέξει η πατρίδα μας. Σε όλους αυτούς να απευθύνω σταράτα λόγια: Στην Ελλάδα του 2022 δεν θα αναστηθούν τα λιμάνια από τα οποία κάποιοι ζητούσαν ρούβλια ή δραχμές», ισχυρίστηκε σε ένα ντελίριο αμετροέπειας, πολιτικής υποκρισίας κι έλλειψης ντροπής, γιατί ενέπλεξε άκρως επικίνδυνα για τον λαό τη Μόσχα στο μολυσματικά σιελώδες αφήγημά του... 


Δεν υπάρχουν σχόλια: