Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

ΕΣΤΩ ΤΩΡΑ, ΕΣΤΩ ΣΤΟ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ..

 

 Όχι δεν συντίθεται η Ευρωπαϊκή ηγεσία από μαθητευόμενους μάγους ή αφελείς. Μια δράκα χρηματιστηριακών τζογαδόρων και υποταγμένων στο Αγγλοσαξωνικό κεφάλαιο είναι. Ως εκ τούτου εκτελεί αποστολές εν ονόματί του. Αδιαφορώντας παγερά για την ευημερία και την ασφάλεια των Ευρωπαϊκών λαών. Εξετέθη όμως. 


 

 

Πανικόβλητη ως εκ τούτου γνωμάτευσαν ως πολιτικοί ψυχίατροι, πως ο Πούτιν είναι ψυχικά ασθενής. Και χρησιμοποίησε όλο τον προπαγανδιστικό της μηχανισμό. Ώσπου εξήλθε σήμερα ο επικεφαλής της CIA και κατηγορηματικά να τους την διαψεύσει τονίζοντας πως: Ο Ρώσος πρόεδρος χαίρει άκρας υγείας. 

Περιττό. Αποδείχθηκε εν τη πράξει. Και το επιβεβαιώνει η ευημερούσα Ρωσία και κυρίως η παραίτηση Ντράγκι. 

Απαίτησε δίχως να εισακουστεί από το Ευρωπαϊκό κονγκλάβιο την ισχυρή πίεση του φασιστοπαλιάτσου Ζελένσκι.. Ουδεμία άλλη αιτία ή η χρεία της παραίτησής του προκύπτει μόλις έξη μήνες πριν. 

Με αυτοεκπληρούμενη προφητεία μοιάζει. Τρομοκρατημένος απέρχεται για να μην φορτωθεί στις πλάτες του την ενεργειακή και την επισιτιστική φτώχεια που είναι προ των πυλών. Γιατί πλέον η γνωστή εικόνα έχει αναστραφεί. Είναι η αρκούδα (Ρωσία) που παίζει τον ζουρνά και ο γύφτος (Ευρώπη) που χορεύει.. Με τις ΗΠΑ σε ότι τις αφορά για την επάρκεια της ζωής στις πολιτείες της, να αίρουν μία προς μία τις κυρώσεις. 

Τι ακριβώς ωστόσο ανατριχιάζει πιότερο τον ψυχρόαιμο Ντράγκι; Πως η κατάσταση έτσι όπως έχει ανεξέλεγκτα διαμορφωθεί στην Ουκρανία, αναδεικνύει ένα γόνιμο έδαφος για την σύσταση ακραίων κοινωνικών κινημάτων , που θα εμπεριέχουν εθνικοσοσιαλιστικές επαναστάσεις. Με όπου αυτό παραπέμπει πολιτικά και οπωσδήποτε οικονομικά. 

Μην λησμονείτε πως: Ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος των εξήντα εκατομμυρίων νεκρών, ήρξατο όταν επί της αποκλεισμένης Γερμανίας, οι νοικοκυρές δεν είχαν τίποτα να βάλουν στο τσουκάλι της κουζίνας τους. 

Η μεγάλη Καρχηδόνα ξεκίνησε τρεις πολέμους. Μετά τον πρώτο, ήταν ακόμα ισχυρή. Μετά τον δεύτερο ήταν ακόμα κατοικήσιμη. Μετά τον τρίτο, ήταν αδύνατο να την εντοπίσεις. (Μπέρτολ Μπρεχτ.. ) Στον λακέ των Αμερικανών Μητσοτάκη απευθύνομαι.. 

Έστω τώρα.. Έστω στο και πέντε.. Τρέξε γλύψε τις μπότες του Πούτιν κι ας σε κλωτσήσει..

Δεν υπάρχουν σχόλια: