Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: ΠΗΓΑΙΝ' ΕΛΑ ΘΑΝΑΤΟΥ

 Σπάει κάθε ρεκόρ η εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς με το ακριτικό μας λιμάνι σημαιοφόρο και τον θάνατο υπό την μορφή Ρωσικού πυραύλου να φτερουγίζει πάνω από τα κεφάλια του λαού.. Σας προειδοποιούμε καθημερινά και αμαρτίαν ουκ έχουμε..

 


 Ιδιαίτερα έντονη είναι η κινητικότητα των ΑμερικανοΝΑΤΟικών που καταγράφεται στην Αλεξανδρούπολη, καθώς πέρα από δυνάμεις του αμερικανικού στρατού, στο ακριτικό λιμάνι συγκεντρώθηκαν εκ νέου και οχήματα του βρετανικού στρατού που συμμετείχαν σε ασκήσεις - πρόβες πολέμου στα Βαλκάνια.

Το βρετανικό γιγάντιο οχηματαγωγό «Eddystone» έδεσε στο ακριτικό λιμάνι το απόγευμα της Τετάρτης και κατέπλευσε προς τη Βρετανία το μεσημέρι της Πέμπτης, φορτωμένο με στρατιωτικό υλικό που συγκεντρώθηκε τις προηγούμενες μέρες στην Αλεξανδρούπολη φορτωμένο σε σιδηροδρομικές αμαξοστοιχίες.

Πρόκειται για τη δεύτερη έλευση του συγκεκριμένου οχηματαγωγού στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, ενώ πρόκειται για το ίδιο που είχε ξεφορτώσει στρατιωτικό υλικό διαφόρων τύπων στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης τον περασμένο Απρίλη, με τη συμβολή στελεχών του Ελληνικού Στρατού, της Ακτοφυλακής και της Αστυνομίας.

Η εμπλοκή της Ελλάδας στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τον πόλεμο στην Ουκρανία σπάει κάθε ρεκόρ, καθώς μέχρι τον Σεπτέμβρη στην Αλεξανδρούπολη αναμένεται να καταφθάνουν ανά 10ήμερο αμερικανοΝΑΤΟικά πλοία, στο πλαίσιο της μεγαλύτερης επιχείρησης που έχει λάβει μέχρι στιγμής χώρα στην Αλεξανδρούπολη από τον αμερικανικό στρατό, για την αναδίπλωση και την ανανέωση της στρατιωτικής παρουσίας των ΗΠΑ σε Πολωνία και Ρουμανία.

Σειρά έχει το γιγάντιο αμερικανικό οχηματαγωγό «ARC Endurance» που θα δέσει στο ακριτικό λιμάνι σήμερα το πρωί.

Παράλληλα, στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης προσγειώθηκε την Παρασκευή και ένα επιβατικό αεροσκάφος τύπου Boeing 777, το οποίο μετέφερε 108 Αμερικανούς στρατιώτες.

Τέτοιες αεροπορικές μεταφορές στελεχών του αμερικανικού στρατού συνηθίζονται το τελευταίο διάστημα τις παραμονές μεγάλων επιχειρήσεων μεταφοράς προσωπικού και στρατιωτικού υλικού μέσω του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης, για τις ανάγκες τεχνικής υποστήριξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: