Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ

 Μεταθέτει προκαλώντας ΕΔΕ τις ευθύνες για το «Turkaegean» στους υπαλλήλους του Υπουργείου Εμπορίου με τους τελευταίους ν απαιτούν την άμεση ανάκλησή της γιατί θα τους βρει όλους απέναντί του.. Ήρθε η μέρα γελοίε που η πολιτική αυθάδειά σου θα υποσκελίσει για τα αφεντικά σου τη χρησιμότητά σου …



Επικό άδειασμα στον Άδωνι Γεωργιάδη που έσπευσε να βγάλει την ουρά του απέξω και να στοχοποιήσει υπαλλήλους για την τεράστια γκάφα και ολιγωρία της κυβέρνησης Μητσοτάκη όσον αφορά στην καταχώριση του εμπορικού σήματος «Turkaegean»- «Τουρκικό Αιγαίο», επεφύλαξε ο Ενιαίος Σύλλογος Υπαλλήλων του υπουργείου Εμπορίου με ανακοίνωση κόλαφο. 

 Τον καλεί να ανακαλέσει την ΕΔΕ, να αναλάβει την πολιτική ευθύνη και να σταματήσει τον κατήφορο της λασπολογίας κατά των εργαζομένων γιατί θα τους βρει όλους απέναντί του. 

Όπως επισημαίνει ο Ενιαίος Σύλλογος Υπαλλήλων, δίνοντας και το παρασκήνιο της υπόθεσης, η Υπηρεσία Σημάτων του υπουργείου δεν εμπλέκεται με κανένα τρόπο καθώς δεν έχει από το νόμο καμία αρμοδιότητα στην καταχώριση του σήματος, αφού αρμόδιο για τον έλεγχο και την καταχώριση του Ευρωπαϊκού Εμπορικού σήματος είναι το Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUIPO). 

Παράλληλα καρφώνουν τον Άδωνι Γεωργιάδη και τα άλλα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη αποκαλύπτοντας τα εξής: 

 -Οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας Σημάτων ουδέποτε έλαβαν σαφείς και συγκεκριμένες οδηγίες από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου μας, του Υπουργείου Εξωτερικών ή άλλου αρμόδιου για οποιαδήποτε έρευνα σημάτων σε διεθνές επίπεδο, με συγκεκριμένη αναφορά ενδείξεων ιδιαίτερου εθνικού ενδιαφέροντος.

-Μετά τη δημοσίευση της αίτησης, υπήρχε δυνατότητα κατάθεσης ανακοπής κατά της απόφασης της εξετάστριας αλλά η συγκεκριμένη ενέργεια δεν εναπόκειται στα καθήκοντα της Δ/νσης Σημάτων όπως περιγράφονται στον τότε Οργανισμό του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: