Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

ΦΘΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ

 

Φθηνές εθνικιστικές κορώνες Μητσοτάκειας απελπισίας από τον SKY.. Δια της ντουντούκας εκείνου του κατά τα Σαββατοκύριακα γελωτοποιού των βασιλέων Γιώργου Αυτιά, κηρύττουν διδάγματα εθνικής ενότητας έναντι της Τουρκικής απειλής, ωσάν το μαύρο σύννεφό της να κάνει πρεμιέρα επί του γαλάζιου του Αιγαίου πρώτη φορά.. 

 


 

 

Ωσάν να είχε τη χρεία του προσχήματος της Ρωσικής επέμβασης στην φασιστο-ουκρανία για να νομιμοποιηθεί η προβολή του αναθεωρητισμού. Λες και δεν προηγήθηκε η αιματοβαμμένη διχοτόμηση της Κύπρου επί της οποίας ουδεμία ένσταση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και παρά την επιμονή της Ρωσίας για την αποχώρηση των Τουρκικών στρατευμάτων από τη μεγαλόνησο, έχει εισακουστεί, αλλά και: 

Δεν καταδικάστηκαν ταπεινωτικά οι ομοϊδεάτες της δεξιάς φασίστες στρατοκράτες που την προκάλεσαν για να προστρέξουν στη συνέχεια στην αγκαλιά του Μητροπολιτικού ιμπεριαλισμού και να διασωθούν. Λες και δεν είναι τα τσιράκια τους που χάρις στην παγκόσμια νομική πρωτοτυπία του στιγμιαίου απέφυγαν τον πολιτειακό κολασμό. 

Και μιλούν για εθνική ενότητα αυτοί που δώδεκα χρόνια τώρα έχουν εκποιήσει ότι άυλο και υλικό κατείχε ως περιουσιακό στοιχείο η χώρα παραδίδοντας ως Εφιάλτες την εθνική της κυριαρχία στους διαχρονικά μέντορες της Τουρκίας.. Ναι είναι οι ίδιοι που εξαθλίωσαν τον ελληνικό λαό επιβάλλοντάς του τη σκληρότερη μορφή βίας. Τη φτώχεια. 

Ναι είναι οι απόγονοι εκείνων που δια του .. «Εθνάρχη» Βενιζέλου εκστράτευσαν κατά των επαναστατών Μπολσεβίκων για να καταστείλουν την εξέγερσή τους ενάντια στο Τσαρικό καθεστώς. Για να επιστρέψουν τα Ελληνόπουλα σε ξύλινα παλτά. Και να το επαναλάβουν και σήμερα με την αποστολή όπλων ενίσχυσης των πρώτου βαθμού συγγενείας πολιτικού αίματος, Ουκρανών φασιστών.. 

Η τουρκική προκλητικότητα των τελευταίων μηνών αχρείοι δεν είναι κάτι που εκπλήσσει τους Έλληνες δημοκράτες.. 

Δεν είναι η πρώτη φορά και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία που οι γείτονες μας έχουν μετατρέψει σε «διακεκαυμένη ζώνη» το Αιγαίο.Από το 1975 μέχρι σήμερα τουλάχιστον δύο φορές, Ελλάδα και Τουρκία βρέθηκαν στα πρόθυρα μιας γενικευμένης σύγκρουσης: Πρώτα, το 1976 με το ωκεανογραφικό ΧΟΡΑ και άλλη μια, το 1987 με την έξοδο του ΣΙΣΜΙΚ στο Αιγαίο. 

Σε αυτές -ίσως- θα πρέπει να προστεθεί και η κρίση των Ιμίων το 1996 συνέπεια της οποίας ο άθλιος Σημίτης ευχαριστούσε από βήματος της Βουλής τους Αμερικανούς γιατί το ελληνικό αρχιπέλαγος βάφτηκε με τις πενήντα αποχρώσεις του γκρί... 

Τα κρωξίματα έτσι των δεξιών κορακιών περί εθνικής ενότητας, να ξέρετε αχρείοι πως απευθύνονται σε ώτα μη ακουόντων. Όσο αίμα είχε να δώσει ο λαός εν ονόματι των δυναστών του το έδωσε κι άλλο δεν έχει.. Κι αν έχουν μείνει κάποιες σταγόνες στην δεξαμενή της ψυχής του θα τις προσφέρει στην τιμωρία των ενόχων της καταστροφής του..

Δεν υπάρχουν σχόλια: