Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Ακάθεκτη η κυβερνητική συμμορία

 στην ολική κατεδάφιση του ΕΣΥ..Δεν ορρωδεί προ ουδενός.. Η δημοκρατία  στην καπιταλιστική κοινωνία παραμένει σχεδόν ίδια με αυτή της αρχαίας ελληνικής δημοκρατίας: ελευθερία για τους ιδιοκτήτες των σκλάβων. Λένιν..


 

Με καθυστέρηση και μετά από αλλεπάλληλες αλλαγές και διορθώσεις, αναμένεται να βγουν σε δημόσια διαβούλευση δύο νομοσχέδια του υπουργείου Υγείας που φέρνουν ανατροπές σε γιατρούς, νοσοκομεία αλλά και διαγνωστικές εξετάσεις. 

Πρόκειται για τα δύο νομοσχέδια που έχουν προαναγγελθεί εδώ και καιρό και αφορούν στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και στον ΕΟΠΥΥ. Ενώ αρχικά επρόκειτο να προωθηθούν ξεχωριστά, τελικώς με βάση τις τοποθετήσεις του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη, θα ενσωματωθούν σε ένα επειδή έχουν κοντινά αντικείμενα. 

Να υπενθυμιστεί ότι το νομοσχέδιο για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας αποτελεί μνημονιακή υποχρέωση και θα πρέπει το αργότερο να έχει ψηφιστεί έως τα τέλη Απριλίου. Ωστόσο θα προωθηθεί προς ψήφιση από το υπουργείο υγείας έως τα μέσα Απριλίου, ενώ οι λεπτομέρειες εφαρμογής του θα διατυπωθούν σε υπουργικές αποφάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: