Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Αντώναρος για Μητσοτάκη:

 «Παθολογικός αρχιψεύταρος και ανεκδιήγητος τύπος - Παραιτήσου επιτέλους» Η αξιοπρέπεια φίλτατε για τη συγκεκριμένη οικογένεια είναι βασικό εν ανεπαρκεία αγαθό..

 


Σφοδρή επίθεση κατά του Κυράκου Μητσοτάκη από τον πρώην Κυβερνητικό Εκπρόσωπο της κυβέρνησης Καραμαναλή. «Πόσο θα μπορέσει να κρατηθεί ο Μητσοτάκης στην εξουσία, καθώς αδειάζουν οι τσέπες του μέσου Έλληνα από τη 19η μέρα κάθε μήνα, είναι άγνωστο.

 Ο ίδιος επιμένει ότι "έχει πρόθεση" να εξαντλήσει την τετραετία. Πέρα του ότι ο ίδιος είναι ένας παθολογικός αρχιψεύταρος που κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό ανερυθρίαστα, η εμπειρία έχει αποδείξει ότι τέτοιες "προθέσεις" διαψεύδονται συνήθως από τις εξελίξεις και την πραγματικότητα», αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή. 

«Κάθε μέρα που περνάει ο Μητσοτάκης αποδεικνύει ότι είναι ο,τι χειρότερο, ανεπαρκέστερο και πιο αδίστακτο πρόσωπο θα μπορούσε να έχει η χώρα στην κορυφή της κυβέρνησης αυτή την περίοδο. Ας τελειώνουμε λοιπόν με αυτόν τον ανεκδιήγητο τύπο μια ώρα αρχύτερα. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ», τονίζει ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: