Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΑΡΚΟΒΟ ΟΙ ΡΩΣΟΙ

 Ανηλεές σφυροκόπημα κατά των φασιστών με τα ελληνικά μίντια στη πλειοψηφία τους να εκτοξεύουν υψιπετείς μαλακίες περί αναστολής των επιθέσεων από έλλειψη ανεφοδιασμού !! Να το επαναλάβω.. Οι Ρώσοι είναι έθνος δεν είναι Βαβέλ. Δρουν δεν μιλούν. Και κατά τον Γερμανό στρατηγό Μπίσμαρκ όποιος αποφασίσει να πατήσει σκανδάλη εναντίον τους και δεν είναι σίγουρος πως θα σκοτώσει την αρκούδα τότε είναι νεκρός και περιμένει να του το ανακοινώσει ο ληξίαρχος.. Μ' ακούς ξεφτιλισμένε φασίστα Ζελένσκυ ;




Με ένα σφυροκόπημα των στρατιωτικών ουκρανικών θεσεων σε όλα τα μέτωπα, αλλά και κρίσιμων εγκατάστασεων επιδόθηκε ο Ρωσικός στρατός το βράδυ του Σαββάτου μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής. 

Συνεχείς οι μάχες και οι εκρήξεις στο Κίεβο, αλλά και σε άλλες πόλεις, όπως στη Μαριούπολη, στο Χάρκοβο κ.α.. 

Οι ρωσικοί πύραυλοι έπληξαν πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στην περιοχή Βασίλκιβ, στα περίχωρα του Κιέβου, ενώ στο Χάρκοβο ανατινάχθηκε αγωγός φυσικός αερίου. 

Η Δύση επιβάλει οικονομικές κυρώσεις, που είναι πιθανό να φτάσουν ακομη και στον αποκλεισμό της Ρωσίας από το SWIFT, και ανακοινώνει ενίσχυση της Ουκρανίας με πολεμικό υλικό. 

Ο πόλεμος στην Ουκρανία βρίσκεται στην 4η ημέρα και οι επιχειρήσεις αναμένεται να κλιμακωθούν με συγκρούσεις σε όλα τα μέτωπα. Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, περίπου 240 άμαχοι έχουν χάσει τη ζωή τους από την έναρξη του πολέμου, ενώ περισσότεροι από 150.000 Ουκρανοί έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους για γειτονικές χώρες και κυρίως στην Πολωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: