Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

 Διοικητής του Ουκρανικού στρατού εκτέλεσε αντιφρονούντες προς την φασιστική κυβέρνηση στρατιώτες που ζήτησαν να παραδοθούν !!! Μοιάζει ο Πούτιν να μην έριξε την επιχείρησε Ουκρανία στα ζάρια. Γνώριζε εκ των προτέρων

 


Νεκροί από ουκρανικά πυρά έπεσαν πέντε Ουκρανοί στρατιώτες που θέλησαν να παραδοθούν, όπως έκανε γνωστό η πολιτοφυλακή της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ. 

Συγκεκριμένα, Ουκρανός διοικητής πυροβόλησε και σκότωσε τους πέντε στρατιώτες. Οι σοροί των πέντε Ουκρανών στρατιωτών βρίσκονται στην περιοχή Νοβογκριγκόροφκα. 

Η πολιτοφυλακή της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ δήλωσε ότι είναι έτοιμη να ανασύρει τις σορούς, προκειμένου να τις παραδώσουν στους συγγενείς τους, εντούτοις μέχρι στιγμής, αυτό δεν έχει καταστεί εφικτό, λόγω της κατάστασης στην περιοχή. 

Οι εξελίξεις γύρω από την Ουκρανία είναι ραγδαίες, μετά την έναρξη της ειδικής επιχείρησης από τη Ρωσία, με στόχο να προστατευτούν οι κάτοικοι του Ντονμπάς, μετά από αίτημα από Λουγκάνσκ και Ντονέτσκ για ρωσική βοήθεια.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, σε διάγγελμά του, υπογράμμισε ότι με την επιχείρηση επιδιώκεται να μπει τέλος στην αιματοχυσία που διαπράττετο από τις δυνάμεις του Κιέβου, εδώ και οχτώ χρόνια στο Ντονμπάς, και στόχο έχει την «αποστρατιωτικοποίηση και αποναζιστικοποίηση» της Ουκρανίας.

Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι χρησιμοποιήθηκαν όπλα ακριβείας για να κατασταλούν οι ουκρανικές στρατιωτικές υποδομές, τονίζοντας ότι οι ρωσικές δυνάμεις δεν στοχεύουν πόλεις και ότι δεν απειλείται ο άμαχος πληθυσμός της Ουκρανίας.

Ο Ουκρανός Πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελέκνσκι έχει κηρύξει στρατιωτικό νόμο σε όλη την Ουκρανία, καταθέτοντας νομοσχέδιο για γενική επιστράτευση, ζητώντας από όλους όσοι επιθυμούν να προστατεύσουν τη χώρα να πάρουν τα όπλα.Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, πέντε άτομα έχασαν τη ζωή τους από συντριβή στρατιωτικού ουκρανικού αεροσκάφους κοντά στο Κίεβο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: