Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ; ΟΕΟΟΟ

  Εκεί που το παρέδωσε ο νεοφιλελεύθερος φασισμός. Στους εποίκους της νεοκατοχής. Στους Ναζί των οικονομικών ταγμάτων εφόδου. 


 

Γιατί ο κάθε λαός έχει το κράτος που του αξίζει. Όπως επί παραδείγματι κομψευόμενος εξηντάρης που βγήκε με το θράσος χιλίων φλόμων στα Μίντια της κοινωνικής χαβούζας και ως κατ’ εξοχήν ψηφοφόρος των Αδώνιδων, διερωτάτο παραπλανητικά και δόλια "που είναι το κράτος." 

Όχι να μας, αλλά να τον ..σώσει. 

Σκόπευε δε να συνταχθεί με όσους αξιολογούν την τιμή τους πλέον των δύο χιλιαδων ευρώ.. Και ευκαιρίας δοθείσης θα κατέθετε αγωγή.. Όπως κατ’ επανάληψη έχω γράψει, σε κάτι τέτοιους τύπους αν τους ψιθυρίσεις πως η μετοχή του θανάτου τους πρόκειται ν’ ανεβεί θα τρέξουν ν’ αγοράσουν!! 

Εδώ όλος ο λαός βυθιζόταν στο χιόνι με τις κραυγές του ν’ ακούγονται οριζοντίως και καθέτως ως τα βάθη της οικουμένης κι αυτός αγωγές αγόραζε!! 

Μα είναι επικίνδυνο για τον λαό να έχει δίκιο όταν αυτό δεν συμβαδίζει με το κυβερνητικό τσίρκο και τους τζιτζιφιόγκους ακολούθους, ως ο προηγούμενος καθολικώς διαμαρτυρόμενος χριστιανός. 

Αν και οψίμως, να τον ενημερώσω κι αυτόν και όλα τα ζώα που ψηφίζουν τη δεξιά μειοδοσία, πως το κράτος έχει εκποιηθεί μέχρι της ιστορίας του και ως εκ τούτου έχει μετατραπεί σε ανώνυμη εταιρία με εκτελεστική επιτροπή, που ψηφίζεται ανά τετραετία από τους κατοικοεδρεύοντες στο Βρύξελλο ιδιοκτήτες μετόχους. 

Βλακωδώς εν τέλει καθυβρίζεται ο γιος του Εφιάλτη. L’ etat n’ est pas, au, ou a lui.. Λογαριασμό αποδίδει στους επικυρίαρχους που δια των τύπου Αλαφούζων Μαρινάκη και λοιπών πολιτικών συγγενών φερεφώνων τους, τον ελεγχουν.

 Γι αυτό και θα κλείσω με μια ρήση του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη γιατί τα πολλά λόγια είναι νεοφιλελεύθερη φτώχεια. Θα έλεγε τις ότι η χώρα αύτη ηλευθερώθη επίτηδες, διά να αποδειχθή, ότι δεν ήτο ικανή προς αυτοδιοίκησιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: