Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ !! ΚΑΤΑΡΑ..

 Με κουβέρτες μεταφέρουν τα φέρετρα στου Ζωγράφου λόγω της ολισθηροτητας του πάγου.. Ωστόσο οι επί εικοσιτετράωρο δοκιμασθέντες θ' αποζημιωθούν.. Μας έχουν διαβάσει όπως και στην επιβολή των μνημονίων.. Σε λίγο σ' αυτόν τον ξεφτίλα λαό θα του τάζουν άνοδο της μετοχής του θανάτου του κι αυτός θα την αγοράζει.. Ουστ λεχρίτες



Αδιανόητο βίντεο από του Ζωγράφου - Σέρνουν στα χιόνια φέρετρο με νεκρό ενώ χρησιμοποιούν και κουβέρτα ως έλκηθρο Αδιανόητες εικόνες έρχονται από την περιοχή του Ζωγράφου όπου βυθίστηκε στα χιόνια λόγω της κακοκαιρίας. 

Όπως καταγγέλλουν χρήστες στα social media, μεταφέρονται οι νεκροί σε φέρετρα με τη βοήθεια κουβέρτας. «Μεταφέρουν οι συγγενείς τους νεκρούς δυο στενά με κουβέρτα (ως έλκηθρο) λόγω ολισθηρότητας (παγοδρόμιο) 

Και ο δήμος δε σηκώνει το τηλέφωνο σε καμία υπηρεσία. Δεν ανοίγουν δρόμους, δεν ρίχνουν αλάτι, και είναι άφαντοι στην περιοχή νεκροταφείο Ζωγράφου. Αθήνα - Ζωγράφου 2022. Μεταδώστε την κατάντια μας» αναφέρει χρήστης στο Facebook που παραθέτει και σχετικό βίντεο και φωτογραφίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: