Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

ΟΥΣΤ ΞΟΑΝΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

 Το τερμάτισαν !! Εξήλθε στο μπαλκόνι του νεοφιλεύθερου καθεστώτος μια παγκοσμίως και πανελληνίως άγνωστη και υπό την αντιαισθητική της φάτσα και την ακρωτηριασμένη νοημοσύνη της εκστομίζει ανατριχιαστικές παπαριές που : Επιβεβαιώνουν ό,τι κατά καιρούς και αποσπασματικά έχω περιγράψει για την υβριδική εδραίωση του τρίτου φύλου!! 


 

Πως για να συμβεί αυτό έχουν επιστρατευτεί από την λέσχη Μπίλντερμπεργκ όλοι όσοι γενετιστές και ψυχολόγοι της βιομηχανικής ψυχολογίας υπήρξαν πρόθυμοι να υποταχθούν στο άγγιγμα ενός αποκρουστικού συστήματος πολιτικής και οικονομικής υφής που προωθεί τους κλώνους. Τι μας λέει εν ολίγοις αυτή η εξωκοσμική παρουσία που στις φλέβες της ρέει βαλβολίνη αντί αίματος; 

Επικαλούμενη προσωπικές αυθαιρεσίες και ακροβατισμούς της λογικής ισχυρίζεται πως η γέννηση του παιδιού θα πρέπει να προσμετράται πολύ πριν συλληφθεί και ότι αυτό το εξόρυξε από τον Κινέζικο πολιτισμό.. 

Με δοδομένο όμως πως ο Κομφούκιος αυτού του τύπου τις μαλακίες δεν υπερασπίστηκε ποτέ προσέθεσε για λόγους κύρους των απόψεών της και τον Σωκράτη και τον Πλάτωνα δίχως το δύσμορφο αυτό γύναιο (στην θέα της οι αρσενικοί θα παραιτούνται αποκαρδιωτικά κάθε διάθεσης για τεκνοποιΐα γιατί το παιδί μπορεί και να της μοιάσει) να μας υπογραμμίζει σε ποιο σημείο των διδαχών τους το έχουν προβάλλει. 

Βεβαίως κάθε σώφρων άνθρωπος ακόμη και αν δεν είναι γενετιστής θα διερωτηθεί: 

Ποιος ακριβώς είναι ο ρόλος στον προγεννητικό έλεγχο των δισεκατομμυρίων σπερματοεκχύσεων που τα αρσενικά της εφηβείας αφήνουν έτσι ως έτυχε δεξιά κι αριστερά, και : Αυτές και δεδομένου πως όπως έλεγε η γιαγιά μας το ανδρικό μόριο είναι πηγή ζωής, αλλά εξασθενούν, αφού δεν είναι αστείρευτη, κατά ποιο τρόπο θα λαμβάνονται υπ’ όψιν στη σύλληψη του αγέννητου βρέφους; 

Απάντηση όμως από την εν λόγω κυρία δεν θα πάρει γιατί αγνοεί πως είμαστε γεννήματα της τύχης και της αναγκαιότητας και πως: Κάθε γέννα είναι μια νέα ποιότητα ύλης ηλίθια..

Βρίσκεται ωστόσο σε διατεταγμένη υπηρεσία η αποστολή της οποίας είναι η καταστροφή της ιδεολογικής ηγεμονίας της αριστεράς. 

Κάποιος να της μιλήσει πως μεγάλη έκρηξη (big-bang)δεν υπάρχει και πως το σωματίδιο του θεού για την ύπαρξη του οποίου σπαταλήθηκαν δισεκατομμύρια ευρώ είναι μια ονείρωξη των πολιτικών της προϊσταμένων που κατάληξε στα σκουπίδια της κεντρικής ευρώπης.. 

Ρωτήστε και τον Χόπινκς. 

Θεότης είναι μόνον η ενέργεια και η κίνηση και καλά θα κάνει το ζόμπι αυτό να κλειστεί στο καβούκι της γιατί πολύ φοβάμαι πως θα την πάρει ο λαός με τις πέτρες.. Αυτά προς το παρόν κι αν σας έχει λείψει ο θυμός δείτε το βίντεο..

Δεν υπάρχουν σχόλια: