Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ;

 Δεν ξέρω αν είναι τυφλό πολιτικό χτύπημα (γιατί έχουμε καταντήσει Αφγανική αποικία των USA ή Νοτιοαμερικάνικη Ομοσπονδία της πρέζας ) αλλά θα δείξει.. Κάποτε με το 1940 ή τα Πολυτεχνεία και την 17η Νοέμβρη οι Έλληνες απόδειξαν πως ήταν διάκονοι του καλλίτερα μιας ώρας --έστω δεκαετίας σημερινής-- ελεύθερη ζωή παρά ...και τα λοιπά και τα λοιπά.. Αν ισχύει αυτό την έβαψαν οι δυνάστες..

 


Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε περί τις 06:00 σε κτίριο επί της οδού Συγγρού, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις Αρχές.Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά, η έκρηξη σημειώθηκε σε ένα κτίριο γραφείων και στο σημείο ξέσπασε φωτιά, που έχει επεκταθεί και σε μία παρακείμενη πολυκατοικία.

Η περιοχή μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο, καθώς από τη σφοδρότητα της έκρηξης προκλήθηκαν ζημιές σε παρακείμενα κτίρια και καταστήματα με τζαμαρίες να έχουν γίνει θρύψαλα.Στο σημείο, όπως φαίνεται και από τις εικόνες που έρχονται από το σημείο, επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που εξετάζει εάν υπάρχει κάποιος εντός του κτιρίου.Κατά τις πληροφορίες της ΕΡΤ, υπάρχουν πληροφορίες για τρεις τραυματίες, ο ένας εκ των οποίων μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Λαϊκό νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: