Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ

 Γαμημένοι πλην ηχηρών εξαιρέσεων κωλοέλληνες παρτάλια.. Ταξιτζής στην Αττική οδό που του τελείωσαν τα καύσιμα εκλιπαρούσε σειρά αυτοκινήτων να πάρουν τον με παροχή οξυγόνου επιβάτη του και του έκλειναν τις πόρτες στα μούτρα.. Κι από την άλλη άστεγος πέθανε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από υποθερμία και υπό το βλέμμα του ψόφιου ψαριού των περαστικών ενώ: Στην Ανθούσα έχει από εικοσατετραώρου παραιτηθεί των εγκοσμίων ηλικιωμένη γυναίκα δίχως να προσεγγίζει οτιδήποτε φέρει τροχούς στο σπιτικό της.. .

 

 

 

Ένας άστεγος πέθανε αβοήθητος, ξαπλωμένος στο πεζοδρόμιο, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην οδό Αριστοτέλους. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ο άτυχος άντρας υπέστη ανακοπή λόγω υποθερμικού σοκ από το κρύο. Ένας αστυνομικός του Τμήματος Λευκού Πύργου τον πλησίασε για να τον ρωτήσει αν χρειάζεται κάτι.

 Διαπίστωσε ότι δεν είχε τις αισθήσεις του και κάλεσε το ΕΚΑΒ. Χωρίς να περιμένει στιγμή ξεκίνησε μόνος του διαδικασία καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης. 

 Απίστευτο περιστατικό στην Ανθούσα. Μία ηλικιωμένη γυναίκα βρίσκεται νεκρή στο σπίτι της και δεν μπορεί να το προσεγγίσει γιατρός ή γραφείο τελετών, επειδή η πρόσβαση είναι αδύνατη λόγω του χιονιού. 

Η καταγγελία έγινε από πολίτη που μετέφερε στα μέσα ενημέρωσης ότι η γιαγιά του είναι νεκρή μέσα στο σπίτι της, στην Ανθούσα, και εδώ και 24 ώρες δεν μπορεί να πάει στο σημείο κάποιος γιατρός ή το γραφείο τελετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: