Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

ΚΟΚΑ ΒΟΥΝΟ ΣΤΑ ΠΑΡΤΗ

 Είναι πολλά τα Noor One και όχι ένα Και φυσικά αμέτρητοι οι πρεζέμποροι και χορηγοί της ακροδεξιάς.. Αγόρια και κορίτσια παρασύρονται στις μυτιές των ψευδαισθήσεων, αλλά σε ξενοδοχεία και σε κότερα και όχι στα πρεζομάγαζα της παραλιακής με τα ονόματα..

 


Για τα κυκλώματα μαστροπείας και εκμετάλλευσης γυναικών που δρουν σε πολυτελή πάρτυ σε βίλες, κότερα και ξενοδοχεία στη Θεσσαλονίκη μίλησε ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" του ΑΝΤ1. 

"Η νύχτα έχει αλλάξει. Δεν πάμε σε νυχτερινά κέντρα λόγω Covid, αλλά πλέον γίνονται συγκεντρώσεις σε ξενοδοχεία, σε βίλες, ακόμα και σε κότερα. Εκείνο που χρησιμοποιείται πάρα πολύ, και λυπάμαι που το λέω, είναι όχι τόσο η ηρωίνη, αλλά έχει αντικατασταθεί από την κόκα. 

Και το άσχημο είναι ότι έχουν μπει στο παιχνίδι, με την έννοια ότι προσελκύονται, κορίτσια νεαρής ηλικίας, φοιτήτριες που ζουν στην πόλη, οι οποίες με το πρόσχημα ενός δωρεάν ποτού 'αλιεύονται' και σιγά-σιγά εθίζονται στην κόκα", ανέφερε ο κ. Διαλυνάς, ο οποίος συνεργάζεται με τον δικηγόρο της 24χρονης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με την καταγγελία της για βιασμό. Ο ίδιος τόνισε: 

"Υπάρχουν αυτοί που αλιεύουν, οι οποίοι συνήθως έχουν κάποιο ρόλο στα καταστήματα ή εκτός καταστημάτων, και αυτοί είναι που οδηγούν μετά τις κοπέλες εκεί που γίνονται τα πάρτυ. Διότι τώρα τα πάρτυ στα ξενοδοχεία είναι ένα φαινόμενο που είναι γνωστό στους πάντες. Όπως είναι γνωστό στους πάντες ότι εκεί μέσα κυκλοφορεί κόκα, πολλή κόκα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: