Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

ΟΙ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ :

 Πεδίον δόξης λαμπρόν αποτελεί για τα απομεινάρια και τα παρακλάδια της Χρυσής Αυγής και της Propatria ο κοινωνικός αναβρασμός γύρω από τον εμβολιασμό και τα περιοριστικά μέτρα κατά της Covid-19 

 



● Η γνωστή για την κατάπτυστη δράση της ομάδα «ProPatria», ιδεολογικό «αδελφάκι» της εγκληματικής οργάνωσης, πραγματοποίησε δύο επιθέσεις κατά μελών του ΚΚΕ, ενώ προπαγάνδιζε την αντίθεσή της στα εμβόλια. 

 Δύο επιθέσεις εναντίον μελών του ΚΚΕ μέσα σε μία ημέρα από φασίστες που εμφανίζονται με την ονομασία ProPatria και εσχάτως κάνουν καμπάνια εναντίον των εμβολιασμών. Την Κυριακή μάλιστα εμφανίστηκαν στο Νέο Ηράκλειο, με τρικάκια και συνθήματα, βεβηλώνοντας τη γειτονιά της ηρωίδας αγωνίστριας Ηλέκτρας Αποστόλου με ναζιστικά σύμβολα. 

Οι φασίστες, που όπως διαφημίζουν στην ιστοσελίδα τους κάνουν και εβδομαδιαίες ανοιχτές προπονήσεις «μεταξύ φίλων και συναγωνιστών» στο ΟΑΚΑ, γιατί «η επαφή με τις μαχητικές τέχνες είναι αναγκαία», βγήκαν ξανά στον δρόμο με όχημα αυτή τη φορά το αντιεμβολιαστικό μένος τους. 

«Η δικιά μας η μάχη δεν είναι για την υγεία, αλλά για το Εθνος και την Ελευθερία», γράφουν στο κάλεσμά τους, εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση η οποία «μετά το εξωφρενικό Lockdown ενός έτους και τα περιοριστικά μέτρα, θέλει να επιβάλει τον καθολικό και υποχρεωτικό εμβολιασμό χωρίς καμία λογική, μεταθέτοντας τις ευθύνες σε όσους τον αρνηθούν και παρουσιάζοντάς τους ως μια αντιδραστική και ανεύθυνη μειοψηφία. 

Η άρνηση του εμβολιασμού είναι πράξη πολιτικής ανυπακοής στην κυβέρνηση και τα φερέφωνα της λίστας Πέτσα. Ο Covid 19 έχει ξεφύγει εδώ και πολύ καιρό από τα πλαίσια της υγειονομικής διαχείρισης και έχει γίνει ένα παιχνίδι υγειονομικού εκφοβισμού στα χέρια των κυβερνήσεων, οι οποίες τον διαχειρίζονται κατά το δοκούν ώστε να επιβάλουν την ατζέντα τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: