Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

AΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ

 Ισχυρή έκρηξη .."στους στύλους του Ολυμπίου Διός!!!" γράφουν αναιδώς προς το μνημείο ναό του Πανελλήνιου Διός ωσάν να επρόκειτο για στύλους της ΔΕΗ επί των οποίων αναρριχήθηκαν τεχνικοί της πάλαι με χρόνους με καιρούς δική μας η εταιρία θα είναι, για να επιδιορθώσουν τις βλάβες που άφησε πίσω της η κακοκαιρία..


 

Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΧΡΕΩΣΤΗΤΟΥ ΜΙΣΘΟΔΟΔΟΣΙΑΣ !!

 

Ο μεγάλος ιστορικός -- ο Κορδάτος αλλά και ο  Γάλλος Αβάς --που τις βάπτισαν στήλες και όχι στύλους είχαν πλήρη επίγνωση των κατά τον Παυσανία συμβολισμών τους. " Ήταν, γράφουν, ο Πεισίστρατος που πρώτος αυτός --προκειμένου αφ' ενός ν' αποδείξει την ηγεσία ή την συμμετοχή της Αθήνας κατά την εκστρατεία επί της Τροίας και αφ' ετέρου να οικοδομήσει  τον περίλαμπρο ναό του Πανελλήνιου και όχι του Ολυμπίου Διός -- για να ενώσει όλες τις τότε κράτη πόλεις υπό την ηγεσία του, ξεκίνησε την θεμελίωσή του αλλά ζώντος αυτού γράφει ο πανμέγιστος Παυσανίας η οικοδομία δεν αποπερατώθη και εγκαταλείφθηκε ως την εποχή του Αδριανού. 

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΛΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΥΛΟΙ;

Επειδή τετράποδα που παίρνατε (Μega - Antenna) κάποτε κάποτε συνεντεύξεις από τον πρόεδρο των εργαζομένων της πολιτικής Αεροπορίας Αλεβιζόπουλο  και on air στις ενστάσεις του για τη σχέση Ολυμπιακής και Πολιτικής Αεροπορίας του λέγατε το ίδιο κάνει (!!!), οι στήλες ως επιτύμβιες πλάκες παραπέμπουν σε κάποιο αξιοσημείωτο αν όχι ιερό μνημείο και όχι σε στύλους για να τους κατουρούν οι σκύλοι!!!!!!!!Κιαυτά δεν θα τα βρείτε σε καμιά Γκούγκλ ή Google σαπρόφυτα.. Ήμουνα νιος και γέρασα δημοσιογράφοι του κώλου..

Δεν υπάρχουν σχόλια: