Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ

 ΤΗΣ ΔΗΜΟΦΙΛΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΤΑΖ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !! ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΦ ΕΑΥΤΟΥ ΤΗΣ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ (ΜΗΤΣΟ)ΤΑΚΗ.. Ο ΚΥΒΟΣ ΤΗΣ  ΑΠΟΠΟΜΠΗΣ ΣΟΥ ΕΡΡΙΦΘΗ..

 


Η δημοφιλής γερμανική εφημερίδα TAZ, καταφέρεται με σκληρά καταγγελτικούς χαρακτηρισμούς στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την βιομηχανία μετακλητών και απευθείας αναθέσεων που έχει "στήσει" η κυβέρνησή του. 

«Ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης έχει χτίσει μια πραγματική βιομηχανία κρατικών υπαλλήλων. Ποτέ δεν υπήρξαν τόσοι πολλοί λεγόμενοι μετακλητοί, όσο σήμερα», αναφέρει στο ρεπορτάζ της η ΤΑΖ, που κάνει και ιδιαίτερη αναφορά στον Γρηγόρη Ψαριανό. 

«Στην Ελλάδα, ο 67χρονος Γρηγόρης Ψαριανός, δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός και κειμενογράφος, έχει αλλάξει κόμμα τόσο συχνά όσο άλλοι αλλάζουν εσώρουχό. Η ΝΔ νίκησε στις εκλογές, όμως ο Ψαριανός απέτυχε να εκλεγεί στην Αθήνα. Τότε ήταν ήδη 64 ετών. Ο Ψαριανός όμως βρήκε τελικά καταφύγιο: 

Τον Δεκέμβριο του 2020 προσλήφθηκε από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Μητσοτάκη, τον πρώην προϊστάμενο δικαστή Παναγιώτη Πικραμένο», γράφει χαρακτηριστικά. 

«Ο Μητσοτάκης, ο ίδιος γόνος μιας παλιάς πολιτικής δυναστείας, έχει χτίσει μια πραγματική "βιομηχανία μετακλητών" σύμφωνα με το δοκιμασμένο μοντέλο από τη νίκη του στις εκλογές. 

Ο Μητσοτάκης οπουδήποτε ρέουν κυβερνητικά κεφάλαια, έχει δημιουργήσει θέσεις εργασίας για πλήθος πιστών οπαδών. Ο Μητσοτάκης θέτει νέα πρότυπα: ποτέ πριν δεν υπήρξαν τόσοι πολλοί μετακλητοί υπάλληλοι στην Ελλάδα όσο σήμερα», γράφει η ΤΑΖ αναφέροντας επίσης πως «η ΝΔ με χρέη 353.906.007,38 ευρώ (από το 2020) είναι αδιαμφισβήτητα το πιο υπερχρεωμένο κόμμα της Ευρώπης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: