Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

Ο τηλεπλασιέ ως υπουργός: "Πεθαίνεις από τον κορωναϊό αλλά πεθαίνεις και από την πείνα!!"  Στο σπίτι του κρεμασμένου πολιτικέ παλιομαλάκα, ναι παλιομαλάκα ολογράφως, δεν μιλούνε για σχοινί!! Δέκα χρόνια άγριων μνημονίων που ως ηθικοί αυτουργοί σπρώχνατε τον λαό στη φυσική επιλογή και στις αυτοκτονίες δεν συγκινηθήκατε; Γιατί σε αυτόν τον πολιτικό ιό αν και θεσμοθετημένος δια χειρός της δεξιάς και της κεντροδεξιάς είχατε εμβολιαστεί!!

 


Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε σχετικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό: «Μέσα στο καλοκαίρι δε γινόταν πρακτικά, γιατί υπήρχε έλλειμμα εργαζομένων στην εστίαση. 

Τώρα, πιθανόν αυτές οι ανάγκες να είναι λιγότερες, δεδομένου και ότι σταματάει ο τουρισμός. Αλλά η κυβέρνηση προσπαθεί από την αρχή να ισορροπήσει σε ένα τεντωμένο σχοινί, ανάμεσα στην ανάγκη μας να αντιμετωπίσουμε την πανδημία και στο να σεβαστούμε τα ανθρώπινα δικαιώματα». Σε ό,τι αφορά στα μέσα μεταφοράς είπε: 

«Στα ΜΜΜ προφανώς και κολλάς, όπου υπάρχει συνωστισμός κολλάς τον ιό, δεν ξεχωρίζει δραστηριότητες. Υπάρχει κάποιο κράτος που να έχει ανοιχτή την οικονομία του και να μην έχει τις ώρες αιχμής συνωστισμό στα ΜΜΜ; Όχι. Μπήκαν περισσότερα δρομολόγια και περισσότερα λεωφορεία. Η Αυστραλία έκανε σχεδόν 400 μέρες ολικού lockdown. Μέχρι σήμερα δε δέχεται τουρίστες. Πεθαίνεις από τον κορονοϊό, αλλά πεθαίνεις και από την πείνα», απάντησε ο κ. Γεωργιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: