Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

ΦΘΙΩΤΙΔΑ:

Μητέρα δύο ανηλίκων 37 ετών πέθανε μετά το εμβόλιο ύστερα από σειρά εγκεφαλικών και σθένωση καρωτίδας!!! Πολιτικέ αλήτη Μητσοτάκη που τολμάς ανερυθρίαστα ν απειλείς τον λαό στείλε τον Μπουλά να εξηγήσει στα παιδιά της τους λόγους που χάθηκε μια υγιής μάνα..

 


Απαντήσεις ζητούν οι συγγενείς μιας 37χρονης μητέρας δύο παιδιών στη Φθιώτιδα, η οποία πέθανε έναν περίπου μήνα μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορονοϊού. Η άτυχη γυναίκα αλβανικής καταγωγής, η οποία ζει πάρα πολλά χρόνια με την οικογένειά της σε κωμόπολη της Φθιώτιδας, έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca στις 28 Απριλίου. 

Και ενώ δεν είχε παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα υγείας στη ζωή της, 19 ημέρες μετά υπέστη ένα μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Όπως υποστήριξαν άτομα από το στενό της περιβάλλον, δεν μπορούσε να μιλήσει καλά, ενώ παρέλυσε η μια πλευρά της, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου έκανε αξονική. 

 Οι γιατροί τής είπαν ότι υπέστη ένα παροδικό ισχαιμικό επεισόδιο, συμβουλεύοντάς την να κάνει και κάποιες άλλες συμπληρωματικές εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι είχε περάσει τέσσερα μικρά εγκεφαλικά, αλλά και στένωση στην καρωτίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: