Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ !!

 Το σκίτσο του... ληστή και το σπασμένο παράθυρο !! Κρυφτούλι με τις αρχές που χρειάστηκαν ενάμιση μήνα να τον αποκαλύψουν έπαιζε ο ψυχρός εκτελεστής

 


Το σχέδιο συγκάλυψης που έθεσε σε εφαρμογή ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, προκειμένου να πείσει τις αστυνομικές αρχές ότι δήθεν η άτυχη Καρολάιν δολοφονήθηκε από "ληστές", αποκαλύπτεται και από τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο 24ωρο. Δύο απ' αυτα ήταν το σκίτσο του κατά φαντασία ληστή και το σπασμένο παράθυρο στο υπόγειο της μεζονέτας των Γλυκών Νερών που αποδείχθηκαν πικρά για την οικογένεια της Καρολάιν και την κορούλα της.



 Ιδία το σπασμένο παράθυρο αποτελεί ένα από πιο βασικά πειστήρια για τη σκηνοθεσία που έκανε ο δολοφόνος της 20χρονης μητέρας. Ο ίδιος είχε πει ότι το εν λόγω παράθυρο βρισκόταν μόνιμα σε ανάκληση, προκειμένου να μην υπάρχουν οσμές εντός του υπογείου. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, την παραβίαση του παραθύρου φέρεται να την έκανε ο ίδιος ο συζυγοκτόνος το χρονικό διάστημα μεταξύ 5.22 και 5.54 τα ξημερώματα της 11ης Μαίου. Φαίνονται να υπάρχουν κάποιες εκδορές στο παράθυρο, μάλλον από κατσαβίδι, ενώ στο περβάζι του παραθύρου βρέθηκε και ένας μικρός μεταλλικός γάντζος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: