Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

ΠΑΡΤΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

 ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟ !!

 

 Δεν εκκρεμεί κανένα άλλο έγκλημα μη πάει χαμένο το ξύλο που έφαγε ο Γεωργιανός!!!

 


Κύμα αντιδράσεων προκάλεσε η είδηση για τον άγριο βασανισμό επί 4 μέρες του 36χρονου Γεωργιανού, Γιόργκι Χαρτζεϊσβίλι, από αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να ομολογήσει την δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά.

Δεκάδες ήταν οι χρήστες του twitter που έσπευσαν να σχολιάσουν την είδηση, εστιάζοντας στο γεγονός πως αν είχε «σπάσει» ο Γεωργιανός ομολογώντας ένα έγκλημα το οποίο δεν έκανε, ο 33χρονος καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος θα έμενε ατιμώρητος για τη δολοφονία που διέπραξε.

Κάποια ενδεικτικά tweets

 

Κρίμα που δεν ομολόγησε ο Γεωργιανός... Χάσαμε την ευκαιρία να διαβάσουμε σε 10 χρόνια στο ίνστα την συγκινητική ανάρτηση του flying babis για το κτήνος που αποφυλακίστηκε με το νόμο Παρασκευοπούλου.

 — syncon (@costassyn) June

 

Δηλαδη αν ο Γεωργιανος ειχε απο το ξυλο εξουθενωθει και ομολογουσε την δολοφονια της Καρολαιν, εμεις θα καναμε ολοι πατ πατ την πλατη του πιλοτου που θα ηταν τραγικα πληγμενος και θα εβγαινε να μας ευχαριστουσε κιολας.http://
 
 
 
Ένα νέο παλικάρι με συγκρότηση προσωπικότητας που δε του επέτρεπε να τεμαχίσει την σύζυγό του, θα σαπίσει στη φυλακή, επειδή δεν ομολόγησε ο Γεωργιανός. Και φυσικά η Αστυνομία τα ήξερε όλα και έψαχνε επί 37 ημέρες την κατάλληλη ευκαιρία. 
 
 

 

Sport Billy @SB080674 · 1 ώ Αν έσπαγε ο γεωργιανός και ομολογούσε... Λάδι θα βγάζανε το...Λαμπίκο! 

κικα @kika_el · 1 ώ -συγγνώμη αυτόν γιατί τον δέρνετε; -ε είναι γεωργιανός 

Γερονταc-Mνημονιcioc @cioc_m Αν κάποιος νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει κάποιον για την λύση της υπόθεσης στα Γλυκά Νερά τότε αυτός πρέπει να είναι ο Γεωργιανός που παρά το ξύλο δεν ομολόγησε. Θα είχαν μείνει ικανοποιημένοι ΜΜΕ και αστυνομία αν το έκανε και θα έληγε το θέμα εκεί. 

 

ραχμend @VasilisXtM · 1 ώ Αν ισχύουν τα όσα κατήγγειλε ο Γεωργιανός για βασανισμό του ώστε να ομολογήσει τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, τότε δύο είναι τα ενδεχόμενα. Ή δεν είχαν πάρει χαμπάρι και προσπαθούσαν να κλείσουν την υπόθεση άρον άρον με ψεύτικη κατάθεση ή κάλυπταν τον πιλότο. Ελπίζω το πρώτο. 

 

Fofi Delafraga @fdelafraga Δεν εκκρεμεί κάνα άλλο έγκλημα, να μη πάει χαμένο το ξύλο που έφαγε ο Γεωργιανος;

Δεν υπάρχουν σχόλια: