Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑΣ

 Να και κάτι με το οποίο συμφωνώ απολύτως με τους Συριζαίους. Κατηγορηματική άρνηση από το Avgi.gr στη δημοσίευση επιλεκτικών αποσπασμάτων από το ημερολόγιο της Καρολάϊν Στράους. Συσκοτίζουν την υπόθεση εκτός του ότι συνιστούν την προσβολή της μνήμης νεκρού και αν υπήρχε ίχνος τσίπας, αυτό πράγματι θα ήταν ξένο προς τις αξίες μιας κοινωνίας, ακόμη και αυτής που πλέον κινείται στο μετέωρο βήμα του καθεστωτικού πελαργού..





Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και σε πλείστα ενημερωτικά sites πανομοιότυπα ρεπορτάζ για καταγραφές από το ημερολόγιο της Κάρολαϊν Κράουτς. Οι επιλεκτικές αυτές καταγραφές παρουσιάζουν το θύμα ως επιθετικό άτομο, με ασταθή συμπεριφορά. 

Το avgi.gr αλλά και εμείς σεβόμενοι απολύτως την δικαστική και διωκτική διαδικασία και πάνω από όλα τη μνήμη του θύματος που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, ο οποίος παραδέχτηκε πως προσπάθησε να συγκαλύψει την υπόθεση, αρνούμαστε να δημοσιεύσουμε ανάλογες διαρροές. 

Απορούμε, δε, ποιός είναι ο πραγματικός λόγος αυτών των «ρεπορτάζ». Το γεγονός πως πολλές ιστοσελίδες αναπαράγουν αυτούσιο το περιεχόμενο, που παράγεται από συγκεκριμένους δημοσιογράφους γνωστούς για τις απόψεις τους σε τηλε-παράθυρα, δημιουργεί την υποχρέωση της Πολιτείας να περιφρουρήσει τη διαδικασία και να παύσει τις άθλιες πρακτικές των διαρροών σε τραστ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: