Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ :

ΘΕΑΜΑΤΑ ΔΙΧΩΣ ΑΡΤΟ ..  ΠΙΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΑΡΑ ΓΙΑ Τ' ΑΥΤΙΑ.. ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΩΣΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ


Κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στη σκηνή της Eurovision, εκπροσώπησε, ΤΗΝ Ελλάδα στη Eurovision 2021, κατά τον δεύτερο ημιτελικό στο Ρότερνταμ, με τη Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) να ερμηνεύει άψογα το τραγούδι "Last Dance". 

Πρωτοποριακό θέαμα παρουσίασε η Ελλάδα κατά τον β' ημιτελικό της Eurovision 2021 που βρίσκεται σε εξέλιξη (20/05) στο Ahoy Arena του Ρότερνταμ, με την ΕΡΤ να εκπροσωπείται από τη Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) και το τραγούδι «Last Dance». 

Η Senhit κατά τη δεύτερη τεχνική πρόβα του Αγίου Μαρίνου στη Eurovision 2021, 13 Μαΐου 2021 - Sputnik Ελλάδα, 1920, 20.05.2021 

Ειδικότερα, όπως είναι ήδη γνωστό, η Stefania κινήθηκε σε ένα ψηφιακό αστικό τοπίο όπου, σύμφωνα με την ελληνική αποστολή, οι ρυθμοί της ζωής κάνουν τις σχέσεις των ανθρώπων απρόσωπες, άλλες φορές πατώντας στη γη και άλλες φορές αιωρούμενη και με δυναμισμό χορεύει τον «τελευταίο της χορό», γνωρίζοντας ότι αυτό σηματοδοτεί μια «νέα αρχή». Συγκεκριμένα, η 18χρονη τραγουδίστρια με τη μοβ φόρμα από τον Βρεττό Βρεττάκο μπήκε στη σκηνή και τραγούδησε πολύ καλά το μελωδικό κομμάτι, το οποίο φέρει την υπογραφή των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn.

Δεν υπάρχουν σχόλια: