Σάββατο 24 Απριλίου 2021

ΚΟΛΟΜΒΙΑ:

 Ένας συνάδελφος, ο Κώστας ο Μπαξεβάνης ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης
καταγγέλλει βασίμως πως απειλείται η ζωή του και η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα ως Γερμανός τουρίστας υπό καθεστώς κατοχής..

 Και η ΕΣΗΕΑ υποδύεται την κωφάλαλη; 

 

Εμπλέκονται στις καταγγελίες του λούμπεν στοιχεία του τύπου Φουρθιώτης κι ακόμη αυτό το κοινωνικό απόπλυμα δεν έχει συλληθφεί ακαριαία από τον οφθαλμό του κράτους τις εισαγγελικές αρχές; 

Τι ακριβώς συμβαίνει; 

Ζούμε στιγμές σκοτεινών περιόδων ενδεδυμένες με κοινοβουλευτικό μανδύα για προκάλυψη; 

Στιγμές που θα ζήλευαν οι μαφίες επί εποχής ποταπαγόρευσης; 

Αν νομίζουν πως οι δημοσιογράφοι είναι είδος αναλώσιμο πλανώνται πλάνην οικτράν. Οι πλείστοι εξ αυτών σας βεβαιώ πως δεν θα υποκύψουν σε οικονομικούς ή προσωπικούς κατά της ζωής τους εκβιασμούς. 

Οι τραμπούκικες πολιτικές ή ποινικές και αιμοσταγείς συμμορίες δεν θα επιβάλλουν τους κανόνες τους σε μια κοινωνία που μια σπιθα φτάνει για να εκραγεί.. 

Ξαφνικά θα βρεθούν απέναντι σε χιλιάδες λαού και θα ψάχνουν εξόδους κινδύνου.. Αμεση επέμβαση των εισαγγελικων αρχών τώρα. Χθες. Και ως προς αυτό συμφωνώ απολύτως με τον Γιάννη Ραγκούση.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Β’ Πειραιά, Γιάννης Ραγκούσης αναφερόμενος στις καταγγελίες του δημοσιογράφου και εκδότη του Documento, Κώστα Βαξεβάνη ότι απειλείται η ζωή του, στηλιτεύει το γεγονός ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν έχει ακόμα αντιδράσει παρά τη σοβαρότητα των καταγγελλόμενων. 

Η ανάρτηση του Γιάννη Ραγκούση στο twitter: «Αν η χώρα διέθετε Κυβέρνηση με πολιτειακό ήθος και θεσμική συνείδηση που σέβεται την Ελευθερία του Τύπου και τους πολίτες , τότε αυτή, αμέσως θα είχε αντιδράσει μετά τη σοβαρότατη καταγγελία του #Βαξεβανης. Η χώρα όμως -προς το παρόν – έχει Κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: