Τρίτη 27 Απριλίου 2021

ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΙΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ

 Ανωνύμου του Έλληνος

 

Το λαμόγιο, ο κομπογιαννίτης, που μας κανοναρχούσε τον περασμένο Μάρτιο: Μη φοράτε μάσκες! Ο C0VID-19 δεν κολλά στους ανθρώπους, μετά από ένα έτος εμφανίστηκε στην Βουλή να πει το καινούριο του παραμύθι  φορώντας δύο φίμωτρα ένα πάνω στο άλλο! Θράσος, ηλιθιότης, δούλεμα του όχλου, ραγιαδισμός στα ξένα αφεντικά και στα ντόπια τσιράκια, υποθήκη ενόψει εκλογών, ή όλα αυτά μαζί για παν ενδεχόμενο;



Το πόσο αλήτες και δολοφόνοι είναι, πόσο στημένο παιχνίδι για την χοντρή κονόμα, ότι κατασκεύασαν τον ιό στο εργαστήριο (μαζί και το εμβόλιο) και  το όλο κόλπο χρησιμοποιείται πρόσχημα για το μέγιστο φασιστικό πείραμα, που έγινε ποτέ, ότι την έχουνε δει θεοί και βιάζουν για πρώτη φορά τόσο ασύστολα, μαζικά και απόλυτα την φυσική ροή του πλανήτη γη-όλα αυτά και πολλά άλλα συμπυκνώνονται συμβολικά σε διάφορα γεγονότα και επιλογές του Καπιταλισμού. Ένα φρικτό παράδειγμα: Αντί να φτιάξουν φάρμακα κατά του COVID-19, έδωσαν απολυτή προτεραιότητα στα εμβόλια, γιατί εκεί είναι τα πολλά χρήματα μια και εμβόλιο θα κάνει υποχρεωτικά σύμπας ο γήινος πληθυσμός, κοντά στα 8 δισεκατομμύρια ψυχές, δυο φορές τον χρόνο και σε δυο κάθε φορά δόσεις!

Τί πιο φυσικό να βρεθούν τα κατάλληλα αποτελεσματικά φάρμακα για την αντιμετώπιση της ιδιότυπης γρίπης! Αρρωσταίνεις, πας στο φαρμακείο της γειτονιάς, παίρνεις κατάλληλη «αντιβίωση», επωάζεις τον ιό, τον σκοτώνει  το φάρμακο, γίνεσαι καλά και αναπτύσσεται παράλληλα η ανοσία της αγέλης, όπως γίνεται με όλες τις γρίπες. Όχι λέει ο φρικτός, ο άθλιος καπιταλισμός!  Όχι ανοσία της αγέλης μα ανοησία του πανικοβλημένου όχλου! Όχι φάρμακα! Μόνο εμβόλια! Κάθε φαρμακευτική εταιρεία θα πάρει ένα σκιασμό λεφτά, θα τα φτιάχνει χωρίς να λογοδοτεί στην κοινωνία και Θα εισπράττει! Καμιά δεκαριά εμβόλια αμφιβόλου ποιότητας, αποτελεσματικότητας και πιθανών παρενεργειών ήδη κυκλοφορούν. Τιμή από 10 ως 60 ευρώπουλα το κομμάτι αναλόγως φίρμας. Μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ των εταιρειών στην πλάτη εκατομμυρίων νεκρών και ιωμένων!

 Μη μου πείτε τώρα ότι διατίθενται δωρεάν για το καλό της παγκόσμιας υγείας! Εμείς τα χρυσοπληρώνουμε! Σε κάθε εργαζόμενο, που εργάζεται πάνω από  30 χρόνια έχουν κρατήσει και εκμεταλλευτεί (ομόλογα και άλλα τραπεζικά  προϊόντα και μάλιστα σε ανθηρές εποχές) εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ασφαλιστικές εισφορές, ώστε πρέπει να έχει καβάντζα, ανά πάσα στιγμή (stand by), όχι μία αλλά δύο Μ.Ε.Θ. για την πάρτη του. Αντ’ αυτού τα εν λόγω αμέτρητα τρισεκατομμύρια δολάρια των εργαζομένων στην γη γίνονται κάθε χρόνο μίζες και άλλες χορηγίες και επιδοτήσεις μεγαλοκαρχαριών του Καπιταλισμού. Κι έτσι με μια γρίπη, που το Κεφάλαιο κατασκευάζει, πεθαίνει ο κοσμάκης αβοήθητος στα ράντζα και στους διαδρόμους των νοσοκομείων δίχως γιατρούς, προσωπικό και φάρμακα.

Με τα εμβόλια θα δένει το Κεφάλαιο χειροπόδαρα την οικουμένη και μαζί με την  κονόμα θα κάνει και τα φασιστικά πειράματα για την μακροημέρευση του φρικτού και απάνθρωπου συστήματος. Σε συνδυασμό πάντα και με τα κατάλληλα εργαλεία (αξεσουάρ) στην σφραγισμένη κοινωνία, μάσκες, τεστ, αντισηπτικά, πρόστιμα και λοιπά μέτρα για φέρετρο! Διότι, ως γνωστόν, δεν φταίει το σύστημα, που παίζει ακορντεόν τον πλανήτη, αλλά ο όχλος, που δεν τηρεί τις διαταγές της εξουσίας. Φυσικά και φταίει πρωτίστως ο γήινος όχλος, γιατί είναι συνένοχος σε αυτά τα ολέθρια παίγνια, γιατί κοιμάται του καλού (κακού) καιρού και δεν ξεσηκώνεται να γυρίσει σελίδα η γη! Αυτοί  όλοι οι αλήτες δολοφόνοι και τα ποικίλα τους τσιράκια κάνουν κατά τον καλύτερο τρόπο την δουλειά. Εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους με αντίτιμο την καταστροφή της ανθρωπότητας και του πλανήτη.

Ετήσιο χορός τρισεκατομμυρίων, μάλιστα με ελάχιστο, ουτιδανό κόστος, παραγωγικό, βιομηχανικό, εργατικό, πρώτες ύλες κ.λπ. Θέλετε απόδειξη; Οι παγκόσμιες δαπάνες για όπλα ήταν το 2020 περίπου 2,5 τρισεκατομμύρια δολάρια. Τον ίδιο χρόνο ο C0VID-19 τζιράρισε πάνω από 6 τρισεκατομμύρια δολάρια! Και μάλιστα με τα… ψέματα! Με «νεράκια», εμβόλια, αρωματισμένο οινόπνευμα, ύφασμα για φίμωτρα, τσουχτερά  πρόστιμα και… αέρα πατέρα κεφάλαια τάχα για την ανάκαμψη των οικονομιών. Συμφερτικό το κόλπο! Και τώρα ξεκίνησαν και τα εμβόλια… Με χρυσές σύριγγες!

———————

Υ. Γ. Το λαμόγιο, ο κομπογιαννίτης, που μας κανοναρχούσε τον περασμένο Μάρτιο: Μη φοράτε μάσκες! Ο C0VID-19 δεν κολλά στους ανθρώπους, μετά από ένα έτος εμφανίστηκε στην Βουλή να πει το καινούριο του παραμύθι  φορώντας δύο φίμωτρα ένα πάνω στο άλλο! Θράσος, ηλιθιότης, δούλεμα του όχλου, ραγιαδισμός στα ξένα αφεντικά και στα ντόπια τσιράκια, υποθήκη ενόψει εκλογών, ή όλα αυτά μαζί για παν ενδεχόμενο;


Δεν υπάρχουν σχόλια: