Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ

 Ανωνύμου του Έλληνος

 

Δεύτερο έτος του Α’ Παγκοσμίου Βιοχημικού Πολέμου του Καπιταλισμού κατά της ανθρωπότητας με κωδική ονομασία COVID-19, οι μεταλλάξεις της βλακείας του όχλου πάνε από ρεκόρ σε ρεκόρ και τα φασιστικά πειράματα της εξουσίας από επιτυχία σε επιτυχία, πρωτίστως  σε όλο χοντρότερη  κονόμα τρισεκατομμυρίων πλέον δολαρίων ή ευρώ. 

 


Τελειώνει κατά τα φαινόμενα σε κανένα εξάμηνο το παραμύθι της μάσκας του αργού θανάτου και από την αρχή ενεστώτος έτους βρισκόμαστε στο χρυσοφόρο χορό των εμβολίων. Μαζί με τον COVID-19 κατασκευάστηκαν, άλλωστε κι αυτά (ως προς τις βασικές τους ουσίες στο ίδιο ή σε παρακείμενο εργαστήριο. Είχαν … έμπνευση Μεφιστοφελήδες επιστήμονες να κάνουν επί σειρά ετών με τις νυχτερίδες πειράματα. Έτσι στα ξεκούδουνα, από αγνή και άδολη, μόνο από ρομαντική διάθεση και επιστημονική περιέργεια.

   Τώρα κλαίνε υποκριτικά για τις… μεταλλάξεις του ιού, που οι ίδιοι είναι ηθικοί αυτουργοί. Επιστήμονες, τα σύγχρονα Ες-Ες. εκτελούν κατ’ εντολήν των αφεντικών τους, του Ιμπεριαλισμού και του Κεφαλαίου τα πειράματα, βγάζουν ιούς και μετά αρχίζουν τάχα να προτείνουν μέτρα προστασίας. Ό,τι εντέλλεται η εξουσία και ουδέν άλλο. Πάντα για το καλό του όχλου! Μόνο για την δική μας σωτηρία. Βάζουμε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα-κατά το θυμοσοφικά λεγόμενο! Αφού είναι κατά συρροή δολοφόνοι μας ζητάνε και τα ρέστα με ειδεχθή θρασύτητα. Κρούσματα…

Τα κεφάλια μέσα και με το φίμωτρο! Άλλος φασιστικός, ρατσιστικός όρος αυτός. Είσαι κρούσμα, κάτι κατώτερο, προβληματικό,  απόβλητο! Κρούσμα, όχι άνθρωπος! Και το άλλο ναζιστικό: «Μέτρα αυστηρά, να μειώσουμε την κινητικότητα»! Δεν είσαι άνθρωπος αλλά res (πράγμα, έλεγαν οι Λατίνοι). Μόνο για μια γρίπη, που την κατασκεύασαν και την άφησαν να έχει υψηλή μεταδοτικότητα. Με αυτήν την εγκληματική πολιτική κι ένα χρόνο ο ιός να παίζει χωρίς αντίπαλο, δίχως «η γρίπη να κάνει τον κύκλο της» και να εξασθενεί, έχουν το θράσος να επιδίδονται στην τρομοκρατία (αυτή είναι αληθινή τρομοκρατία) των μεταλλάξεων.

Τα μάλα θετικό, άθλιοι καπιταλιστές, που αυξάνονται οι γριπιασμένοι, όχι τώρα, αλλά τον Οκτώβριο, τον Δεκέμβριο, τον Ιανουάριο. Έτσι μεγαλώνει η ανοσία της αγέλης, εξασθενεί κάθε ιός ! Το ξέρετε καλά, άλλο τί κουτόχορτο σερβίρετε στον όχλο. Αρκεί να είναι «ασυμπτωματική» η πλειοψηφία και να υπάρχει μεγάλη και άμεση ιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη για όλους τους νοσούντες. Το πρώτο συμβαίνει σε μέγιστο βαθμό. Είναι αστείο να μιλάμε για πανδημία, όταν σε ένα χρόνο έχει νοσήσει μόνο το 0,05% του παγκοσμίου!  Βιοχημικός Πόλεμος είναι και αυτοί, που τον κάνουν αφήνουν σκόπιμα και προς μέγα ίδιον κέρδος τον κόσμο δίχως γιατρούς, νοσοκομεία, νοσηλευτές, φάρμακα, εμβόλια, μονάδες εντατικής κι άλλα αναγκαία.

Δουλεύαμε, οι ηλίθιοι, σε δυο τρεις δουλειές για 40 χρόνια, μας κράτησαν δεκάδες δισεκατομμύρια σήμερα ευρώ ή δολάρια για την υγεία μας και τα έκαναν οι άθλιοι καπιταλιστές μίζες κι ελεφαντώδη κέρδη. Μας λήστεψαν την ζωή και μας τρομοκρατούν από πάνω! Γέμισαν οι Εντατικές Μονάδες στην Γκραικυλία! Περίπου 1600 Μ.Ε.Θ. για 11 εκατομμύρια πληθυσμού. Το πρωτεύον πρόβλημα, λοιπόν, δεν είναι ο Κορωνοϊός, αλλά ότι λήστεψαν τα λεφτά μας και πεθαίνουμε στα ράντζα! Πολύ καλά μας κάνουν αφού είμαστε σε διαρκή λήθαργο και δεν ξεσηκωνόμαστε να τους στείλουμε στον διάβολο και να λευτερώσουμε τη Αποικία από τους ξένους κατακτητές. Μια φωτιά ταξική σε παγκόσμιο επίπεδο να κάψει όχι μόνο τον COVID-19, αλλά την πηγή όλων των δεινών της ανθρωπότητας, Κεφάλαιο και Καπιταλισμό, ν’ ανθίσει καινούρια ζωή.

Με τον διαρκή μας ύπνο έφτασε ο υποτιθέμενος πολιτισμένος (στην ουσία καραβάρβαρος) δυτικός (φασιστικός) κόσμος να έχει πουλημένα πολιτικά σκουλήκια, που νοιάζονται μόνο για τις μίζες και το πολιτικό κόστος. Τώρα, που στρογγυλοκαθίσαμε στην καρέκλα της εξουσίας, να διακινδυνεύσουμε θέση και καλοπέραση, κέρδη, αξιώματα και τεμενάδες επειδή ψοφάνε λίγες χιλιάδες την μέρα από την γρίπη, που τ’ αφεντικά έφτιαξαν! Κλείσε τους μέσα όλους, παίξε φασιστικό ακορντεόν, κάνε παιχνίδι να ρεφάρει χοντρά το  σύστημα! Είναι πάρα πολλοί, άλλωστε, ψόφο δεν έχουνε!  Φέρεται ότι το είχε πει ο πατέρας του νυν θαλαμοφύλακα της Γκραικυλίας: «Δεν πεθαίνετε κιόλας, ζείτε  τόσα χρόνια»! Η μονή χώρα (αποικία), που είναι επί έξι μήνες συνεχώς σφραγισμένη με το πρόσχημα του COVID-19. Ναι, πρόσχημα έχει πια καταντήσει, έτσι χρησιμοποιείται, για αυτό κατασκευάστηκε! Και σαν πείραμα φασιστικό. Και στον C0VID-19 η Γκραικυλία είναι πειραματόζωο!


1 σχόλιο:

Αννα είπε...

Υπάρχουν άνθρωποι με γνώσεις και πτυχία που δεν συναντήθηκαν ποτε με την κανονική μόρφωση ...τις λέξεις αξιοπρέπεια ,σεβασμός ,ευγένεια δεν τις διδάχτηκαν ποτε ,ειναι ανάγωγοι και εγωπαθεις σε όλες τις κοινωνικές συναναστροφές τους Λυπάμαι ......