Τρίτη 27 Απριλίου 2021

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ !!

 Καταγγελία ελληνοκαναδής βουλευτού: "Όνειδος! Ο Μητσοτάκης εξίσωσε το ..έθνος με την eldorado" Όχι αγαπητή.. Υπήρξε απολύτως ακριβής. Ίσως για πρώτη φορά κατέθετε δίχως ντροπή την αλήθεια γυμνή. Διακόσια χρόνια δυτικής σκλαβιάς βιώνει ο λαός. Το κράτος πράγματι είναι η Eldorado..

 


Την έκπληξή της από τα λεγόμενα του Έλληνα πρωθυπουργού στην εκδήλωση της Βουλής των Κοινοτήτων του Καναδά για τα 200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, εξέφρασε η ελληνικής καταγωγής, Νίκι Αστον, βουλευτής της ομοσπονδιακής Βουλής του Καναδά. 

 Όπως αναφέρει το evrosonline.gr, η κ. Άστον μιλώντας ως καλεσμένη στην εκδήλωση των Νομαρχιακών επιτροπών ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Έβρου και Ροδόπης με θέμα τις επενδύσεις του «Χρυσού» στη Θράκη, αναφέρθηκε στη στάση που κράτησε ο κ. Μητσοτάκης στην εκδήλωση της Βουλής των Κοινοτήτων του Καναδά για τα 200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, όπου κύριοι ομιλητές ήταν ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας και ο πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό. 

«Στη διαδικτυακή αυτή εκδήλωση ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντί να μιλήσει για τη μεγάλη γιορτή, για τον μεγάλο αγώνα της ανεξαρτησίας του Ελληνικού Έθνους, μας μίλησε για την επένδυση της Eldorado και μας έκανε σαφές πως η ελληνική κυβέρνηση την υποστηρίζει, ξεκάθαρα» λέει χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας την έκπληξή της.

 Γεγονός που επαληθεύεται αν κανείς παρακολουθήσει την τοποθέτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην συγκεκριμένη διαδικτυακή εκδήλωση, όπως αναφέρει το evrosonline.gr. 

Αρχικά ο πρωθυπουργός αναφέρεται στη φιλία και τους δεσμούς των δυο χωρών και των πολιτών τους. Επίσης κάνει αναφορά στους Έλληνες της διασποράς και αναλύει την ψήφο των αποδήμων που πλέον θα γίνει πράξη λόγω των δυνατοτήτων που προσφέρει η τεχνολογία. 

 Για τα την επέτειο των 200 χρόνων είπε: «Δεν έχουμε μόνο ένα ένδοξο παρελθόν, αλλά και ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον.Καταφέραμε να ξεπεράσουμε την οικονομική κρίση και να ανακτήσουμε πάλι την αυτοπεποίθηση μας. 

Όταν καταφέρουμε να βγούμε από την πανδημική κρίση η Ελλάδα θα σταθεί στα πόδια της. Σε αυτόν τον τομέα βοηθούν οι επενδύσεις των Καναδών επενδυτών όπως της Eldorado, που πρόσφατα βοηθήσαμε και ξεμπλοκάραμε τα προβλήματα που υπήρχαν και υπογράψαμε μια νέα συμφωνία. Η Eldorado δίνει προοπτικές νέων θέσεων εργασίας και ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλες επιχειρήσεις με επενδύσεις στη χώρα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: