Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ

 Οι Αρσακειάδες αδειάζουν τον Μπαμπινιώτη που δήλωσε ως πρόεδρος της φιλεκπαιδευτικής εταιρίας άγνοια των γεγονότων

 


Δεκάδες απόφοιτοι του Αρσάκειου Ψυχικού από τα έτη (1994-2018), απευθύνονται με επιστολή τους στην Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία, πρόεδρος της οποίας είναι ο Γιώργος Μπαμπινιώτης, ζητώντας να λογοδοτήσει η διοίκηση για τις λανθασμένες της επιλογές και να αναλάβει την ευθύνη για το ότι δεν φρόντισαν να υπάρχει στη διάθεση των μαθητών και των μαθητριών ο τρόπος για να καταγγελθούν περιστατικά σεξουαλικών επιθέσεων. 

Μάλιστα δεν βάζουν στο κάδρο μόνο τον Δ. Λιγνάδη, καθώς μιλούν για «καθηγητές που συστηματικά εκμεταλλεύτηκαν και προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπεια των μαθητών/τριών με την αντιδεοντολογική τους συμπεριφορά» και ζητούν μάλιστα την απομάκρυνση όσως εξ’ αυτών ασκούν ακόμα το λειτούργημα στα σχολεία. 

 «Μας εξοργίζουν οι ισχυρισμοί ότι δεν έγινε τίποτα από τα παραπάνω αντιληπτό από το υπόλοιπο εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό» γράφουν μεταξύ άλλων οι απόφοιτοι και απόφοιτες, απαντώντας στον Γιώργο Μπαμπινιώτη που δήλωσε πως ως πρόεδρος δεν γνώριζε τίποτα για τον Δημήτρη Λιγνάδη και πως δεν υπήρξε καμία καταγγελία όλα αυτά τα χρόνια, ούτε καν προφορική. Οι απόφοιτοι στην επιστολή τους ζητούν διερεύνηση των γεγονότων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: