Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

ΘΕΡΙΖΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ

Καλιφόρνια: Πέθανε ένας ακόμη λίγες ώρες μετά τη λήψη του εμβολίου !!

 


Οι αρχές της πολιτείας της Καλιφόρνια των ΗΠΑ ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες άτομο που εμβολιάστηκε για τον κορονοϊό πέθανε μετά από λίγες ώρες. Σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν ξεκινήσει εκστρατείες εμβολιασμού μεγάλης κλίμακας κατά του SARS CoV-2, του κορονοϊού που προκαλεί την ασθένεια COVID-19. 

Σε ορισμένες χώρες ωστόσο, έχει αναφερθεί ένα ευρύ φάσμα επιπλοκών, από προσωρινή παράλυση προσώπου έως και θάνατοι, μεταξύ ενός μικρού αριθμού ατόμων που λαμβάνουν εμβόλια. Θάνατος ύστερα από εμβολιασμό στις ΗΠΑ Μία περίπτωση θανάτου σημειώθηκε σε κομητεία των ΗΠΑ. 

Συγκεκριμένα, το Γραφείο του Σερίφη της κομητείας Πλέισερ, οι πολιτειακές και ομοσπονδιακές υπηρεσίες διεξάγουν έρευνες, ύστερα από τον θάνατο ενός ατόμου, το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά τη λήψη εμβολίου κατά του κορανοϊού, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων των CBS13 και KTLA5. 

Σε μια δήλωση στη σελίδα του στο Facebook, το γραφείο του σερίφη ανέφερε ότι το εν λόγω άτομο, που πέθανε την Πέμπτη, είχε διαγνωστεί θετικό στον κορονοϊό στα τέλη Δεκεμβρίου και είχε «λάβει ένα εμβόλιο κατά της COVID-19 αρκετές ώρες πριν από το θάνατό του».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: