Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

ΨΕΥΤΕΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΟΛΚΗΣ

 


Χτες κυκλοφόρησε η είδηση ότι πέθανε ο παλιός πρωταθλητής της ιστιοπλοϊας Λεωνίδας Πελεκανάκης,

Ολα τα έντυπα του γνωστού συγκροτήματος (και όχι μόνο) τον ανέφεραν σαν "θάνατο από κορονοϊό"!
Σαν έναν άνθρωπο 58 ετών, υγιέστατο, χωρίς υποκείμενα νοσήματα, που τον έφαγε ο Covid.
____________________________________

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
Ο επίσης παλιός πρωταθλητής της ιστιοπλοϊας, Τάσος Μπουντούρης, φίλος του Πελεκανάκη, σε συνέντευξη που έδωσε, εξήγησε το χρονικό της "δίμηνης μάχης με τον κορονοϊό".
Από την εξιστόρηση του Μπουντούρη, που δεν έχουμε κανέναν λόγο να την αμφισβητήσουμε, γιατί δεν έχει λόγο να πει ψέματα, προκύπτουν άλλα πράγματα!
Είπε κατά λέξη ο Μπουντούρης:
"η κορούλα του πέρασε μια μικρή γρίπη και κόλλησε με δέκατα τον φίλο μας τον Λεωνίδα. Η κορούλα του δεν είχε γρίπη, είχε κορονοϊό.
Έτσι λοιπόν, αφού τον απείλησα και τον φόβισα, τον έπεισα να πάει στο νοσοκομείο. Πράγματι, την επόμενη ημέρα πήγε...
Τον έβλαψε στους πνεύμονες, αλλά κέρδιζε σιγά σιγά τον κορονοϊό.
Ξαφνικά με μια μόλυνση από το νοσοκομείο, παρέλυσε και διασωληνώθηκε. Και έτσι πήγαμε προς το χειρότερο. Έδωσε μάχες για πάνω από έναν μήνα, όμως, υπήρχε βλάβη στα νεφρά του."
ΤΙ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΩΣ ΕΔΩ
Ως προς την λοίμωξη του κορονοϊού πήγαινε προς το καλύτερο, ώσπου ήρθε μία βαριά ΕΝΔΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ λοίμωξη, τέτοια που "τον παρέλυσε και διασωληνώθηκε".
Βλέπουμε λοιπόν ότι ως τότε που άρπαξε την ενδονοσοκομειακή, ΔΕΝ ήταν διασωληνωμένος για τον Covid.
Απλά ήταν μέσα στο νοσοκομείο υπό παρακολούθηση.
Με την ενδονοσοκομειακή λοίμωξη που άρπαξε μέσα στο νοσοκομείο, κατέρρευσε!
Από το γεγονός ότι αυτή του προκάλεσε βλάβη στα νεφρά, συμπεραίνω ότι ήταν μία από εκείνες τις άγριες ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, που προκαλούν ΣΗΨΑΙΜΙΑ.
Στην σηψαιμία τα μικρόβια εισέρχονται στην κυκλοφορία του αίματος και κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα σε όλο τον οργανισμό, όπου μπορούν να εγκατασταθούν σε οποιοδήποτε όργανο (εγκέφαλο, καρδιά, ήπαρ, νεφρά, πάγκρεας κλπ) και να το προσβάλουν βαρύτατα.
_________________________________________
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ
Συνεχίζει ο Μπουντούρης:
"Πάμε προς καλά. Παλεύει. Την μια ημέρα παραπάνω την άλλη παρακάτω.
Αλλά μετά από τον ιό και τις λοιμώξεις, του ήρθε και μια γρίπη καινούρια, ανέβηκε ο πυρετός στα μέγιστα κι έτσι έφυγε το παλικάρι μας".
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Ο Πελεκανάκης, επειδή ήταν γερός οργανισμός, παρά την ενδονοσοκομειακή λοίμωξη που προξένησε βλάβη στα νεφρά και έφτασε να διασωληνωθεί, ακόμη το πάλευε...
Μάλιστα εδώ ο Μπουντούρης λέει "μετά τον ιό και ΤΙΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ"!
Πληθυντικός αριθμός!
Επειδή η σηψαιμία μπορεί να προκαλέσει πάνω από μία λοιμώξεις...
Ηρθε όμως και μία ΝΕΑ ΕΝΔΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ λοίμωξη και τον αποτελείωσε!
ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ;
Ποιός έντιμος άνθρωπος (ας μην είναι καν γιατρός) θα έγραφε εδώ σαν "αιτία θανάτου Covid";
Παρόλα αυτά, τέτοιες περιπτώσεις, που είναι και πολλές μάλιστα, έχει δοθεί η εντολή να καταγράφονται σαν "θάνατος από Covid", όπως με περισσή αφέλεια ομολόγησε δημόσια ο Τσιόδρας πριν από καιρό και μετά έτρεχε να "μαζέψει" αυτήν τη δήλωση του, με "διευκρινίσεις", (λες και δεν ξέρουμε ελληνικά και δεν καταλάβαμε τι ακριβώς είπε...).
_________________________________________
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Αφού ο άνθρωπος είχε "δέκατα" αυτό σημαίνει ότι είχε μία από τις ήπιες μορφές Covid (όπως οι περισσότεροι που μολύνονται).
Επρεπε να μείνει στο σπίτι του, ενώ τα μέλη της οικογενείας του να φυλάγονται από αυτόν, για μερικές μέρες, ώσπου αυτός να αναρρώσει.
Κακώς που άκουσε τον φίλο του τον Μπουντούρη (δεν φταίει βέβαια ο άνθρωπος, για καλό το είπε) και πήγε στο νοσοκομείο!
Αφού έτσι και αλλιώς, σε τέτοιες περιπτώσεις δεν υπάρχει να του προσφέρουν τίποτε περισσότερο από κανένα Depon (που σίγουρα θα είχε και στο σπίτι του) ή καμιά... ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, από σκληραγωγημένο μικρόβιο, που να μην υπακούει σε κανένα γνωστό αντιβιοτικό, με την συνήθη μοιραία έκβαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: