Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

ΞΕΠΕΣΜΟΣ

 


Τηλεσκουπίδια, ξέκωλα, βίζιτες, χλιμίτζουρες «επενδυτές» της κρατικής λεηλασίας, πολιτικά απόβλητα από τους κοινωνικούς απόπατους, νταβάδες της νύχτας υπό τον πολιτικό μανδύα του αγκυλωτού σταυρού, φιλελληνικές δουλάρες στις μισθοδοτούμενες πλουσιοπάροχα υπηρεσίες του Ευκωλοχανείου, φθηνιάρηδες κομπιναδόροι του μικροαστισμού, και βαθύπλουτοι χουλιγκάνοι της λούμπεν μεγαλοαστικής τάξης που ρουφούσαν και ρουφούν του το αίμα του λαού με το μπουρί της σόμπας, συνθέτουν την εικόνα μιας κοινωνίας στον απόλυτο ξεπεσμό. 

 

 

Έναν ξεπεσμό που κατά καιρούς τον βάφτισαν εύηχα «εκσυγχρονισμό» « μεταρρύθμιση» «ευρωπαϊκό κεκτημένο» για να καλύψουν σαν τις γάτες τη μπόχα από τα σκατά τους. Πρόκειται για αιμοσταγές εργαστηριακό υβρίδιο που η ουρά του βρίσκεται είκοσι χρόνια πίσω. 

Εκεί στην άγρια δεκαετία του 1990 όπου δια της ιδιωτικής τηλοψίας σου επέβαλλαν τον εθνομηδενισμό την πλασματική ευημερία της Goldman Sachs της δημιουργικής λογιστικής και τα ζωώδη realities της κατασπάραξης του ενός από τον άλλο. 

 Που σου μετάγγισαν πως η πολιτική δεν είναι ζωή για να εγκαταλείψεις εσύ τη ζωή σου στους πολιτικούς και να αποσυντίθεσαι κιτρινισμένος σήμερα από τη σκόνη όπως οι εγκαταλειμμένες βιβλιοθήκες. 

Εκεί όπου με αντίκρισμα την αιχμαλωσία σου, σου έδωσαν μια πιστωτική κάρτα --ενός χρήματος καρτούν-- τοκογλυφικής επινόησης και σε ξαμόλυσαν να ζήσεις ονειρώξεις του τύπου sex and the city. Γιατί τα συναισθήματα, ο έρωτας, η φιλία, η οικογένεια, είναι παρωχημένες ατμομηχανές που καίνε κάρβουνο και πρέπει ν’ αντικατασταθούν από τις παρτούζες τα όργια τον μπάφο τις μυτιές που κινούν τις κοινωνίες με ταχύτητες διαστημικές. 

Εκεί που σου δίδαξαν την ενημέρωση του ΚΛΙΚ και του Κοσμοπόλιταν για να επιχορηγείται ο κάθε τυχοδιώκτης, στην έκδοση του αρχοντοχωριατισμού του, ενώ εσύ πνιγόσουν στο βούρκο τους. Για να σε υπνώσουν και να μην αντιληφθείς πως την ίδια στιγμή είχαν δολίως αυτοί πυροδοτήσει την ωρολογιακή βόμβα της καταστροφής σου. Την βόμβα που αντί Ευρωπαίου θα σε μετέτρεπε σε τριτοκοσμικό δούλο τους. Σε ανδράποδό τους. 

Αν μπορείτε έτσι να διαβάσετε ακόμη ελληνικά – επειδή πέραν όλων των υπολοίπων οι αρουραίοι αυτοί μόλυναν με λεπτοσπείρωση των ευρωπαϊκών υπονόμων και την ελληνική γλώσσα- θα βρείτε τις απαντήσεις σ εκείνους που σήμερα από τις κορυφές των ορέων της παιδείας, χαμηλώνουν τα μάτια τους από ντροπή. 

Ψάξτε «μέσα» σας «μέσα» από τα γραπτά τους. Σ’ αυτούς (Αριστοτέλης) στηρίχθηκε ακόμη και ο τεράστιος Μαρξ για να αποτυπώσει αξίες ανεξίτηλες στον χρόνο.. Και ψάξτε το τώρα. Προ της επικείμενης Χάγης. Στο και πέντε. Πριν η χώρα και de jure διαμελιστεί..

Δεν υπάρχουν σχόλια: